Libnet.ro
UNICEF

11:45

Aplicatia prin care parinti si copii din Romania pot tine legatura mai usor

Playtech Playtech,
Aplicatia prin care parinti si copii din Romania pot tine legatura mai usor

Storytime e o aplicatie interactiva dezvoltata ca sa-i ajute pe copiii si parintii care traiesc la ceva distanta unii de altii. Asa cum ii spune numele, aplicatia se bazeaza pe. continuă pe Playtech

Ela Craciun lanseaza 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania

Ela Craciun lanseaza cartea 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

webPR: S-a lansat primul club sportiv din Romania dedicat biliardului in scaun rulant

Finala Competitiei Nationale de Biliard in Scaun Rulant desfasurata in weekend la Bucuresti a marcat lansarea primului club sportiv dedicat biliardului pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii din Romania, ASMIO. Sportul joaca un rol pozitiv in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, in cresterea stimei de sine, a increderii in propriile puteri si a sentimentului de apartenenta la un grup. Este motivul ideal pentru a iesi din casa si a socializa, spun reprezentantii clubului.

TARICEANU: Referendumul, o diversiune prin care Iohannis incearca sa fure startul

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri, la Ploiesti, ca referendumul este doar o diversiune prin care seful statului, Klaus Iohannis, incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale.

Ministerul Educatiei renunta la ordinul prin care planuia sa schimbe admiterea la liceu

Ministerul Educatiei renunta la ordinul prin care calendarul admiterii la liceu ar fi fost modificat cu cateva zile inainte ca probele vocationale si de aptitudini sa inceapa. Potrivit unui comunicat de presa remis HotNews, inscrierile sunt programate pentru zilele de 13 si 14 mai, iar desfasurarea probelor pentru perioada 15 - 17 mai 2019, la fel ca pana acum. Sindicatele au facut presiuni puternice pentru abrogarea ordinului.

Ministerul Educatiei renunta la ordinul dat peste noapte, prin care planuia sa schimbe admiterea la liceu

Ministerul Educatiei renunta la ordinul prin care calendarul admiterii la liceu ar fi fost modificat cu cateva zile inainte ca probele vocationale si de aptitudini sa inceapa. Potrivit unui comunicat de presa remis HotNews, inscrierile sunt programate pentru zilele de 13 si 14 mai, iar desfasurarea probelor pentru perioada 15 - 17 mai 2019, la fel ca pana acum. Sindicatele au facut presiuni puternice pentru abrogarea acestui ordin aparut peste noapte, fara nicio consultare.

Dragnea: Legea prin care mamele sa poata beneficia si de alte venituri in paralel cu indemnizatia intra in procedura parlamentara

Liviu Dragnea a declarar, luni, ca legea prin care mamele sa poata beneficia si de alte venituri in paralel cu indemnizatia intra in procedura parlamentara. Citeste si: Dragnea: Batrani pusi jos si.

SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Vodafone a devenit, miercuri, prima companie care isi lanseaza reteaua 5G in Romania. Pentru aceasta, asemenea altor operatori, vodafone foloseste statii si terminale Huawei, companie chineza acuzata de spionaj in SUA. Recent, Bruxelles-ul a propus masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor Huawei si ZTE. Sondaj HotNews. ro: Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?.

Tinerii din Romania militeaza pentru pace. Acestia au semnat propria declaratie

Tinerii din Romania militeaza pentru pace si le cer guvernantilor sa faca acelasi lucru. Elevii si studentiidin Romania au sarbatorit cel de-al saselea an de lupta pentru pacea mondiala, initiat?.

ANRM: Companiile petroliere din Romania vor plati redevente in functie de cotatia titeiului Brent

Companiile care extrag titei din tara noastra vor plati la bugetul de stat redevente in functie de cotatia barilului Brent de pe Bursa din Londra, potrivit unui ordin al presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), publicat vineri in Monitorul Oficial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )