Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microsoft ar putea cumpara doua dintre cele mai mari studiouri de jocuri din lume

Adevărul Adevărul,
Microsoft ar putea cumpara doua dintre cele mai mari studiouri de jocuri din lume

Microsoft are o divizie de gaming destul de dezvoltata, mai ales pe partea de console de jocuri, acolo unde se bate de la egal la egal cu Sony de ani buni. Daca la hardware sta bine, gigantul american ar vrea sa investeasca si in partea software. Si deja exista doua nume extrem de importante pe lista de achizitii a companiei din Seattle. continuă pe Adevărul

Tara noastra avea in 2016 una dintre cele mai mari flote de pescuit din UE

In anul 2016, flota de pescuit a Uniunii Europene numara 83. 734 de vase cu o capacitate totala de 1,6 milioane tone insa ponderea ocupata de flota de pescuit a tarii noastre era de doar 0,2%, in conditiile in care numara 147 de vase cu o capacitate combinata de 1. 000 de tone, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Competitia olimpica din acest an gazduita de districtul sud-coreean PyeongChang vor fi cele mai mari din istoria Jocurilor Olimpice de iarna.

Raport: Cele mai mari riscuri sunt conflictele posibile cu Uniunea Europeana: unul cauzat de politica fiscala, iar al doilea cauzat de modificarile legilor justitiei

Anticipam o temperare a cresterii economice la 4,6% in 2018 si la 3,5% in 2019 din cauza incertitudinilor fiscale, inaspririi conditiilor monetare reale si a cresterii economice bazate prea mult pe consum in 2017, se arata in raportul trimestrial al Unicredit, transmis marti, investitorilor. Estimam o depasire temporara a limitei superioare a intervalului de variatie al tintei de inflatie pe parcursul anului 2018, fapt care va forta BNR sa inaspreasca conditiile monetare. Pincipalele riscuri sunt fiscale si politice, cele din urma referindu-se la incercarile de a limita independenta justitiei. Romania risca un conflict cu Comisia Europeana pe cele doua subiecte, se mai arata in raport. Vezi atasat documentul citat.

Laptopuri eMAG. Cele mai mari reduceri: Top 3 oferte

Laptopuri eMAG. Magazinul online pune la bataie astazi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de pret si clasa. Astfel, mai jos, aflati care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteti face.

Ianuarie 2018 intra in istorie. A fost una dintre cele mai calduroase din ultimele decenii

A fost cea mai calduroasa noapte de ianuarie din istoria masuratorilor. S-au inregistrat peste 7 grade Celsius. Asta inseamna insa cu 15 grade peste normalul perioadei. Vremea da peste cap.

Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Modificarile fiscale care se anunta fac mult mai grea existenta ONG-urilor, carora le va fi mult mai greu sa obtina acea donatie de 2% din impozitul pe venit. Asociatia Micul Print din Bistrita-Nasaud, unul dintre cele mai importante ONG-uri din tara care sprijina copiii cu autism, isi anunta inchiderea tocmai din cauza acestor modificari.

Florian Coldea, profesor la Cluj. Generalul preda la una dintre cele mai prestigioase universitati

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul in rezerva Florian Coldea, preda, in prezent, cur.

Austria, unul dintre cele mai puternice sisteme medicale de pe continent

In fiecare an, peste 40 de milioane de persoane viziteaza Austria pentru a se bucura de peisajele sale magnifice, de partiile de schi sau de cultura bogata a tarii. Dincolo de calatoriile de placere, insa, multi turisti aleg deja Viena pentru a-si.

Tara noastra avea in 2016 una dintre cele mai mici flote de pescuit din UE

In anul 2016, flota de pescuit a Uniunii Europene numara 83. 734 de vase cu o capacitate totala de 1,6 milioane tone insa ponderea ocupata de flota de pescuit a tarii noastre era de doar 0,2%, in conditiile in care numara 147 de vase cu o capacitate combinata de 1. 000 de tone, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Asa arata un BORDEL! IMAGINI din locul in care MII de oameni isi traiesc CELE MAI ASCUNSE fantezii AMOROASE! (FOTO)

Unul dintre cele mai frecventate bordeluri se afla in Las Vegas. in acest oras, totul este permis, milioane de oameni din intreaga lume vizitand centrul jocurilor de noroc al intregii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )