Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alimentele care te imbatranesc fara sa intelegi de ce. De ce nu mai trebuie sa le consumi

Playtech Playtech,
Alimentele care te imbatranesc fara sa intelegi de ce. De ce nu mai trebuie sa le consumi

Exista o serie de alimente care te imbatranesc fara sa intelegi de ce. Citeste in articolul de mai jos de ce nu mai trebuie sa le consumi. Pe langa o dieta nesanatoasa, alte motive pentru o imbatranire inainte devreme sunt expunerea la soare fara protectie, lipsa somnului, poluarea aerului, precum si tutunul. Aceste alimente te . continuă pe Playtech

Alimentele care te ajuta sa traiesti pana la adanci batraneti. Toti romanii trebuie sa le consume

Se stie deja ca o alimentatie sanatoasa insemna alimente bogate in substante nutritive si antioxidanti. Dar care sunt acestea. Iata zece alimente pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa traiesti pana la adanci batraneti. Alimentele care te ajuta sa traiesti pana la adanci batraneti Lamaile Ele sunt printre cele cele mai recomandate alimente .

OMS da o veste neasteptata. Cand mai trebuie purtata masca de protectie

Un nou set de recomandari a fost publicat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Printre acestea se afla si purtarea mastilor de protectie acasa, in interiorul locuintelor, atunci cand sunt primiti vizitatori, cand nu poate fi respectata distantarea fizica sau atunci cand incaperile nu sunt aerisite corespunzator. Cand mai trebuie purtata masca de protectie Organizatia .

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (5): Daca am avut COVID-19 mai trebuie sa-mi fac vaccin?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Sfasietor. Rudele mortilor de COVID-19 acuza cadrele medicale pentru modul in care isi bat joc de pacienti: Mori ca un caine si te pun intr-un sac pe care scrie fara lumanare

Pandemia de COVID-19 a scos si mai mult la iveala neregulile ce se petrec in spitale, la orice ora din zi si din noapte. Daca pana acum, cei mai tineri au stat departe de usile acestor institutii, din pacate, nevoia i-a adus mai aproape de ceea ce nu-si doreau: sa fie izbiti de realitatea dura .

Ludovic Orban, despre imaginile din Spitalul din Resita: Asa ceva nu mai trebuie sa se intample. Este de neinteles atitudinea celor care erau responsabili de spital

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie in cazul imaginilor revoltatoare de la Spitalul din Resita, unde mai multi pacienti cu afectiuni psihice au fost fotografiati in timp ce zaceau pe holuri,.

Orban, despre imaginile groaznice cu bolnavii de la Spitalul din Resita: Asa ceva nu mai trebuie sa se intample

Premierul Ludovic Orban sustine ca presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, liberalul Romeo Dunca, ceruse dezafectarea Stationarului in care au fost filmati bolnavi imbracati sumar sau dezbracati, lasati sa zaca pe jos, pe podeaua spitalului din Resita. Orban afirma ca are informatii conform carora presedintele CJ Caras-Severin a initiat procedura de schimbare a managementului unitatii sanitare.

Actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. Ce drama traieste de cand s-a pensionat

In varsta de 84 de ani, ea este marea actrita din Romania pe care nimeni nu o mai recunoaste la batranete. S-a retras din viata publica in urma cu doi ani iar de cand s-a pensionat traieste o mare drama. Cine este actrita de nerecunoscut Ileana Stana-Ionescu, una dintre cele mai mari actrite din Romania, .

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )