Libnet.ro
UNICEF

11:01

Alimentul pe care romanii trebuie sa il consume zilnic, de fapt. E sanatate pentru stomac

Playtech Playtech,
Alimentul pe care romanii trebuie sa il consume zilnic, de fapt. E sanatate pentru stomac

Putini stiu, dar exista un aliment despre care specialistii in nutritie spun ca trebuie sa il consumi des. Este vorba despre supe, extrem de sanatoase si de satioase. Alimentul pe care romanii trebuie sa il consume zilnic, de fapt Astfel ca o dieta cu supe asigura foarte multi nutrienti, de care are nevoie orfanismul, deoarece . continuă pe Playtech

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului .

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

Probleme la BRD Romania. Toti romanii trebuie sa afle despre asta

BRD Romania intra in anul 2021 cu doua mari probleme cu care clientii din toata tara se confrunta inca de anul trecut. Aceste chestiuni par a fi fara rezolvare deocamdata. Prima problema.

Horoscop 14 ianuarie 2021. Zodia care nu trebuie sa faca o greseala grava

Horoscop 14 ianuarie 2021. Specialistii in astrologie, spun ca nativii Zodiacului trebuie sa fie mai atenti in luna ianuarie. Sa nu uitam si de culorile care ne fac ziua mai frumoasa, iar acestea sunt portocaliu si verde deschis, iar numerele care atrag norocul in ziua de joi sunt: 4, 24, 34, 56 si 59. Horoscop .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )