Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alimentul pe care trebuie sa il scoti din dieta. Este toxic pentru romani

Playtech Playtech,
Alimentul pe care trebuie sa il scoti din dieta. Este toxic pentru romani

Ce aliment consumi, dar nu stii cat de mult rau iti face? Specialistii recomanda sa-l scoti din dieta ta. Este toxic si nu-ti aduce niciun beneficiu. Despre ce este vorba? Alimentul toxic pe care trebuie sa-l scoti din dieta Painea, alimentul cel de toate zilele fara de care unii nu se pot satura daca nu-l . continuă pe Playtech

Meniul lui Nicolae Ceusescu de Revelion. Alimentul care nu avea voie sa lipseasca de pe masa

S-a aflat care era meniul lui Nicolae Ceusescu de Revelion. Un anume aliment nu avea voie sa lipseasca de pe masa. Mesele familiei Ceausescu nu erau incarcate de mancaruri rafinate, cum ar fi tentata lumea sa creada. Gusturile lui Nicolae Ceausescu erau strict orientate catre meniuri traditionale. Incredibil de manca Nicolae si Elena Ceausescu de .

Motivul pentru care trebuie sa mananci struguri in noaptea de Revelion. Care este secretul

De ce mananca unii romani struguri in noaptea dintre ani? Cativa nu stiu adevarata semnificatie a acestui obicei, dar il respecta de dragul evenimentului. Care este motivul pentru care consumi aceste fructe in seara de Revelion? De ce unii romani consuma struguri de Revelion? Una din cele mai populare superstitii pe care majoriatatea romanilor le .

Horoscop 1 ianuarie 2021. Zodia care trebuie sa faca o alegere importanta

Astrele aduc noi previziuni despre cele 12 semne ale zodiacului. Ce se intampla pentru semnele horoscopului din 1 ianuarie 2021? Esti printre cei norocosi sau nu in anul ce urmeaza sa treaca ora de ora pragul? Horoscop 1 ianuarie 2021 Berbec Petreci mai mult timp cu familia si prietenii care-ti sunt foarte dragi in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )