Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dieta japoneza, explicata. Secrete din tara in care oamenii traiesc mult si bine

Playtech Playtech,
Dieta japoneza, explicata. Secrete din tara in care oamenii traiesc mult si bine

Daca ne gandim cum arata femeile si barbatii din Japonia, aceasta este dieta suprema. Acestia mananca in portii reduse ca si marime. Cu toate acestea, au toti nutrientii necesari. in acest fel, organismul functioneaza corespunzator. Un avantaj al mancarii japoneze este ca nu trebuie neaparat sa o gatesti pentru a te bucura pe deplin de . continuă pe Playtech

Reactia Postei Romane in scandalul privind problemele cu votul prin corespondenta: Distribuirea efectiva a plicurilor electorale s-a realizat de fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta

Posta Romana a reactionat samata seara in scadalul privind problemele aparute la votul prin corespondenta, precizand ca distribuirea plicurilor electorale s-a realizat de catre fiecare operator postal national din tara in care romanii din Diaspora au rezidenta. Concret, Posta spune ca din totalul de 35. 808 de plicuri cu documente pe care le-a expediat pentru votul in strainatate, pana in data de 3 decembrie a receptionat si predat catre AEP doar 18. 421 de plicuri. Peste 1. 000 de plicuri s-au intors in Romania dupa expirarea termenului limita prevazut pentru votul prin corespondenta, dar toti cei care au intampinat probleme pot vota acum fizic la sectiile de votare. Vezi in articol ce probleme spune posta ca au mai aparut in acest proces.

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

ANM: Cod galben de vant puternic, ceata densa, si depuneri de polei in 15 judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari imediate de cod galben, valabile in 15 judete din tara. Fenomenele vizate suntintensificari ale vantului in rafale puternice, ceata densa, chiciura, burnita.

Toate cele 18.802 sectii de votare din tara sunt pregatite pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Anuntul AEP

Toate cele 18. 802 sectii de votare din tara sunt pregatite, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii, a scrutinul din data de 6 decembrie. Toate birourile electorale ale sectiilor de votare au preluat de la.

Constanta si Ilfov, judetele cu cele mari rate de infectare din tara: 7,15 si 7,12. Situatia ramane critica si in Cluj si Sibiu

Grupul deComunicare Strategica a anuntat, joi, 7. 661 decazuri noi deinfectarecu SARS-CoV-2. Cea mai mare rata de infectare din tara este inregistrata in judetul Constanta cu 7,15 la mia.

Perchezitii in 22 de spitale COVID din tara. Suspiciuni de coruptie privind achizitiile de aparatura medicala si produse medicale de consum

Procurorii DNA efectueazaperchezitii, joi dimineata, la mai multe spitale COVID din tara. Potrivit B1 TV, 22 de descinderi au loc la mai multe spitale COVID din Brasov si Odorheiu Secuiesc, unde exista.

Produsul din baie care te scapa de petele de grasime de pe haine. E aur pentru tinutele tale!

Petele de grasime de pe haine ne dau mari batai de cap, mai ales atunci cand nu aveam in plan sa punem masina de spalat in functiune. Afla ca poti scapa usor de corvoada cu ajutorul unui produs banal pe care sigur il ai in baie. Scapa de petele de grasime de pe haine cu .

Epidemia de dans a cuprins Planeta! O boala necrutatoare, in care oamenii danseaza pana la moarte

Pana ca pandemia generata de noul coronavirus sa genereze, in vremurile noastre, sute de mii de morti la nivel mondial, au existat, pe acest Pamant, mai multe epidemii care au luat viata a milioane de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: 5.434 detinuti au votat in penitenciarele din tara

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca, duminica, 5. 434 de persoane private de libertate au votat in penitenciarele din intreaga tara, procesul electoral derulandu-se fara incidente.

16,72% dintre romanii din tara s-au prezentat la urne pana la ora 14.00

1,7 milioane romani din mediul urban si 1,34 milioane romani din mediul rural votasera la alegerile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )