Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu . continuă pe Playtech

Cum obtii cel mai fraged sorici dupa parlire. Secretul gospodinelor de la tara s-a aflat

Traditional, in Romania porcul se taie de Ignat sau in preajma lui 20 decembrie. Dupa ce este sacrificat si parlit, animalul trebuie curatat de par si spalat foarte bine. in continuare va prezentam cateva trucuri pentru sorici fragezi. Cum obtii cel mai fraged sorici Dupa parlire, porcul se curata de par cu lama unui cutit .

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

Science News: Muntele Everest a crescut cu 86 cm, dar tot nu este cel mai inalt de pe Pamant

China si Nepalul au confirmat saptamana trecuta noua dimensiune standard a muntelui Everest, masivul neregulat din Himalaya care le incaleca granita. Cel mai inalt pisc din lume este acum putin mai inalt in mod oficial si acesta nu este sfarsitul povestii. Schimbarile geologice, metodele complicate de a masura un munte si criteriile variate de aflare a celei mai inalte culmi din lume dau certitudinea ca nu este o chestiune inchisa pentru totdeauna.

MARGARITIS SHINAS: UE ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech cel mai devreme pe 23 decembrie

Uniunea Europeana ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech pentru combaterea noului coronavirus cel mai devreme pe 23 decembrie, cu numai doua zile dupa posibilul acord al autoritatii de reglementare, a declarat, miercuri, un oficial al Comisiei Europene, citat de Reuters.

Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Germania, unde azi au intrat in vigoare noile restrictii impuse in contextul sanitar, a inregistrat pentru ultimele 24 de ore cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 de la inceputul epidemiei.

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie, peste 3 milioane de pasari fiind deja sacrificate, relateaza Reuters. Cel mai grav focar de gripa aviara din istoria.

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )