Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Playtech Playtech,
Avocatul familiei Melencu arunca bomba. Gheorghe Dinca a confirmat oficial ca Luiza Melencu ar putea fi inca in viata

Gheorghe Dinca a fost adus la audieri, joi, la sediul DIICOT. Le-a oferit procurorilor detalii surprinzatoare, iar ancheta care dureaza de mai bine de jumatate de an se amplifica. Luiza Melencu ar putea fi inca in viata, iar barbatul de 66 de ani acuzat de crima a confirmat totul. Mai mult, avocatul familiei, Tonel Pop, . continuă pe Playtech

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca: Eu nu am stiut nimic de cererea lui Dinca in care a spus ca nu a omorat-o pe Luiza

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca nu a stiut nimic despre aceasta cerere in care a mentionat ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu.

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Gheorghe Dinca sustine ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: Doresc sa dau urgent o declaratie in scris

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o cerere prin care cere sa fie reaudiat. Acesta sustine ca nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, pe care Dinca a marturisit anterior ca a ucis-o.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Mama Luizei Melencu si Gheorghe Dinca s-ar putea afla fata in fata

Monica Melencu, mama Luizei, se va afla astazi la DIICOT unde s-ar putea intalni cu Gheorghe Dinca.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )