Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cati bani castiga Alexandru Cumpanasu, fara diploma de licenta. Cine il plateste, lunar

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Alexandru Cumpanasu, fara diploma de licenta. Cine il plateste, lunar

Daca va intrebati cati bani castiga Alexandru Cumpanasu, cel care isi doreste sa candideze la prezidentiale primeste lunar o suma fabuloasa. Alexandru Cumpanasu a devenit cunoscut la nivelul intregii tari dupa tragedia de la Caracal. S-a prezentat drept unchi al Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a rapit-o si ucis-o. Cati . continuă pe Playtech

Cati bani castiga un sofer de camion sau TIR. Suma este frumusica, cat sa traiasca pe picior mare

Este cunoscut ca soferii de camion sau TIR castiga bine, drept pentru care cei care vor sa isi retunjeasca veniturile, trec la aceasta meserie. Cati bani castiga un transportator de marfa? Cati bani castiga un sofer de camion sau TIR Daca accesezi site-ul eJobs. ro, vei gasi anunturi pentru pozitii de soferi care pornesc de la .

Alexandru Cumpanasu nu si-a dat licenta, dar are master in Elvetia. Reactie furibunda, in direct: Sunt niste prosti cu diploma!

Alexandru Cumpanasu, care si-a anuntat candidatura la presedintia Romaniei intr-un moment de cumpana, cand cazul Caracal era in flacari, nepoata sa fiind implicata in tragedie, nu si-a dat licenta, dar este la master in Elvetia. Reactia lui furibunda, in direct. Alexandru Cumpanasu nu si-a dat licenta, dar are master in Elvetia Alexandru Cumpanasu, aspru criticat .

EXCLUSIV A obtinut sau nu Alexandru Cumpanasu diploma de bacalaureat? B1.RO a stat de vorba cu directorul colegiului din Caracal, unde candidatul la presedintie a facut liceul

EXCLUSIV Controverse privind studiile lui Alexandru Cumpanasu, proaspat candidat la presedintie Romaniei. Dupa ce acesta ar fi recunoscut ca nu are diploma de licenta, deci nu a terminat o faculatte, au ap.

Alexandru Cumpanasu, despre scandalul facultatii: Nu am absolvit o facultate in Romania

Alexandru Cumpanasu a adus mai multe lamuriri cu privire la facultatea pe care a urmat-o. Acesta a recunoscut ca nu a obtinut diploma de licenta. M-am inscris la Academia Regala pentru Managementul Afacerilo.

Cat de bogat e Alexandru Cumpanasu. Sume exorbitante incasate de la stat. N-a terminat nicio facultate, dar ia bani de la SNSPA. Avem atatia prosti cu diploma

Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale, are trei apartamente, trei case, un credit de 200. 000 de lei, si noua salarii, unul chiar de la Universitatea SNSPA, in valoare de 66. 000 de lei, desi acesta nici macar nu are o facultate terminata. Avem atatia prosti cu diploma in administratia publica si in Romania. eu cred ca un om care isi termina un executive master are o pregatire mai buna, s-a aparat Cumpanasu.

Cum arata diploma de bacalaureat a lui Alexandru Cumpanasu. Ce liceu a terminat si cum s-a laudat cu media de la bac

Alexandru Cumpanasu a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie a unei copii xerox a diplomei de bacalaureat. Unchiul Alexandrei Macesanu a absolvit Colegiul National Ionita Asan din Caracal si a avut la bacalaureat media generala 9,56. Gestul sau a fost o reactie la informatiile aparute in spatiul public potrivit carora nu ar avea .

Curiosul caz al controversatului Alexandru Cumpanasu. Candidatul la prezidentiale a inceput un master, desi n-a terminat nicio facultate: Sunt atati prosti cu diploma

Alexandru Cumpanasu, candidat independent la alegerile prezidentiale din noiembrie, a recunoscut ca nu a terminat facultatea, desi CV-ul sau arata ca acesta ar fi inceput, in 2016, studii de master la o.

Acuzatii: Alexandru Cumpanasu, masterand la o universitate din Elvetia fara sa fi absolvit o facultate

Alexandru Cumpanasu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a urmat, recent, cursuri de master la o universitate din Elvetia, potrivit CV-ului sau intrat in posesia jurnalistilor mainnews. ro, insa.

RISE Project, despre averea lui Alexandru Cumpanasu: Are o parte din bani de la compania care imbuteliaza Borsec, condusa de peste un deceniu de cativa ofiteri de spionaj

Alexandru Cumpanasu a devenit, oficial, candidat la alegerile prezidentiale si imediat ce candidatura sa a fost aprobata, Biroul Electoral Central a publicat declaratia de avere a acestuia, de unde reiese ca.

Alexandru Cumpanasu, declaratie de avere fabuloasa: peste 350.000 de euro pe an venituri impreuna cu sotia. Joburi fara numar, case mai multe ca ale lui Iohannis

Candidatul independent la presedintie Alexandru Cumpanasu are o avere impresionanta, potrivit declaratiei depuse la Biroul Electoral Central. O avere ce a aparut in conturile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3902 seconds )