Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula. I-a facut placere sa o ucida pe Alexandra

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula. I-a facut placere sa o ucida pe Alexandra

Trimis in judecata in dosarul Caracal in stare de arest preventiv, Gheorghe Dinca s-ar fi destainuit in inchisoare unui coleg de celula cu privire la faptele odioase pe care le-a comis. Barbatul ar fi marturisit ca i-a facut placere sa o ucida pe Alexandra Macesanu. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare facute colegului de celula Monstrul Din . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a pregatit camera ororilor cu cinci luni inainte apelul Alexandrei. Ce pusese la ferestre

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infractiuni in cazul Caracal. Specialistii americani spun ca acesta isi pregatise camera ororilor cu cinci luni inainte de a comite faptele oribile. Cazul Caracal. Cum si-a planuit Gheorghe Dinca faptele Procurorii au mentionat in rechizitoriu ca Gheorghe Dinca a depus un .

Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

Cutremur in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a fost transferat ieri din arestul Capitalei, in arestul din Slatina.

Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

Noi detalii terifiante ies la iveala din cazul Caracal. Rechizitoriulprocurorilor obtinut de B1 TVcontine informatii ample despre maniera in care pradatorul Gheorghe Dinca si-a perceput cele doua.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Detalii infioratoare! Dinca i-a marturisit unui politist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza si Alexandra. Nu stia de apelul la 112!

Noi detalii ingrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obtinut de Antena 3. Gheorghe Dinca a fost interogat in celula de un politist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei.

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca a DIVORTAT de sotia sa in timp ce era in spatele gratiilor

Inca o lovitura pentru Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal a divortat in decembrie. Impact. ro scrie ca in noiembrie au depus actele, iar in decembrie a fost definitivat procesul.

Dosarul CARACAL. Gheorghe Dinca va fi MUTAT la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova

Gheorghe Dinca va fi mutat la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. Procurorii DIICOT au anuntat ca Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic.

Cazul Caracal. Jurnalul lui Dinca, detalii inspaimantatoare. Ce s-a intamplat cu tatal lui

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Procurorii DIICOT il acuza deopt infactiuni:trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv. Din acest .

Rechizitoriu Gheorghe Dinca. Cum le-a desenat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu - FOTO

Rechizitoriul procurorilor in cazul Caracal contine si doua desene facute de Gheorghe Dinca, desene ale victimelor sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )