Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cazul Caracal. Jurnalul lui Dinca, detalii inspaimantatoare. Ce s-a intamplat cu tatal lui

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Jurnalul lui Dinca, detalii inspaimantatoare. Ce s-a intamplat cu tatal lui

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Procurorii DIICOT il acuza deopt infactiuni:trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv. Din acest . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

Noi detalii terifiante ies la iveala din cazul Caracal. Rechizitoriulprocurorilor obtinut de B1 TVcontine informatii ample despre maniera in care pradatorul Gheorghe Dinca si-a perceput cele doua.

Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. imi vine sa plang

Alexandru Cumpanasu a avut prima reactie in ceea ce priveste rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei Macesanu nu se arata deloc impresionat de informatiile aflate. Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca Vai, saracul de el. Cum sa zic, aproape ca imi vine sa plang pentru Dinca. Va dati seama, un om .

Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa da de cadavre, neobisnuite

Daca nu ar fi fost prins, Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru uciderea Alexandrei si Luizei, ar fi facut si alte victime si este posibil sa existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale, noteaza expertii FBI in raportul realizat in acest caz. Ei spun ca, in comparatie cu autorii rapirilor si crimelor din Statele Unite, metoda folosita de Dinca pentru a scapa de cadavru este unica. intr-un studiu referitor la rapitorii de copii care si-au ucis victimele, doar 3 din 112 autori au folosit incendierea ca metoda pentru a scapa de cadavrua ascunde crime, noteaza expertii FBI, potrivit rechizitoriului in cazul Caracal consultat de HotNews. ro. Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele.

Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

Cutremur in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a fost transferat ieri din arestul Capitalei, in arestul din Slatina.

Cazul Caracal. Procurori: in spatiul public au fost divulgate date sensibile din ancheta

Date sensibile din ancheta in Cazul Caracal au fost divulgate in spatiul public, Gheorghe Dinca - acuzat ca le-a rapit si ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu - a dobandit in timp o nesperata notorietate, care i-a intarit stima de sine si orgoliul, ceea ce a ingreunat serios comunicarea cu el, afirma procurorii DIICOT in rechizitoriu.

DIICOT, detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca. Anuntul oficial despre cazul Caracal

Procurorii DIICOT sustin ca Gheorghe Dinca a ucis-o in locuinta sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie 2019, dupa care i-a ars corpul intr-un butoi metalic, iar fragmentele osoase si cenusa le-a aruncat in liziera de padure de langa orasul Caracal.

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei.

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura si se auzea un pic de horcait. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei.

Gheorghe Dinca, detalii cutremuratoare dupa uciderea Luizei: I-a aparut spuma la gura. isi inghitise limba

Detalii cutremuratoare ies la iveala din rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a povestit cum a incercat initial sa scape de cadavrul Luizei.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )