Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cazul Caracal, motiv de amenzi de la CNA: cat au de dat Digi 24, Realitatea, Romania TV si care e motivul

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, motiv de amenzi de la CNA: cat au de dat Digi 24, Realitatea, Romania TV si care e motivul

Cazul Caracal a fost inlocuit in fluxul de stiri cu alte dezastre ale autoritatilor romane, dar CNA-ul nu iarta modul in care a fost tratat subiectul la TV. Majoritatea romanilor au auzit vocea disperata a Alexandrei Macesanu in timp ce se ruga la 112 sa vina cineva sa o salveze din casa lui Gheorghe Dinca. continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Digi 24, Romania TV si Realitatea TV - amendate pentru ca au difuzat inregistrarile 112 cu vocea Alexandrei

CNA a amendat posturile Digi 24, Romania TV si Realitatea TV cu cate 35. 000 de lei pentru ca au difuzat inregistrarile de la 112 cu vocea Alexandrei, in relatarile despre cazul Caracal, potrivit Paginademedia. ro. Celelalte posturi nu au fost sanctionate deoarece au ales sa dea doar vocea operatorului, nu si pe cea a adolescentei.

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

Procurorii DIICOT, mandat pe numele mamei Luizei. Ce se intampla in cazul Caracal

Procurorii DIICOT au mers acasa la mama Luizei Melencu pentru a preleva probe ADN, dupa ce femeia s-a sfatuit cu avocatul si a refuzat procedura. Anchetatorii au obtinut un mandat de la Tribunalul Bucuresti si sustin ca prelevarea probelor este necesara pentru a afla adevarul in cazul de la Caracal si pentru a efectua o .

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Macesanu, marturii socante: Eu nu cred ca este moarta

Iubitul Alexandrei Macesanu a spus ca nu a fost anuntat ca urmeaza sa fie audiat in cazul Caracal. De asemenea, tanarul e de parere ca Alexandra nu este moarta. Ar trebui sa ma audieze ca sa.

Seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical. A avut 31 de convorbiri telefonice cu Gheorghe Dinca

Florin Hoara, seful Serviciului Permise Auto Olt, audiat joi, 27 septembrie 2019 la DIICOT in cazul Caracal, a intrat in concediu medical.

Teoria-bomba care ar putea sa rastoarne tot cazul Caracal. Cui ar apartine de fapt oasele din butoi si liziera?

Teorie-bomba lansata de jurnalistul Ovidiu Zara despre cazul Caracal. Acesta sustine ca oasele din butoi si liziera nu apartin nici Alexandrei Macesanu si nici Luizei Melencu. Zara sustine ca oasele.

Teoria-bomba care ar putea sa rastoarne tot cazul Caracal. Cui i-ar apartine de fapt oasele din butoi si liziera?

Teorie-bomba lansata de jurnalistul Ovidiu Zara despre cazul Caracal. Acesta sustine ca oasele din butoi si liziera nu apartin nici Alexandrei Macesanu si nici Luizei Melencu. Zara sustine ca oasele.

Sorina Matei, dupa ce DIICOT a cerut ajutor american in cazul Caracal: Credibilitatea FBI in privinta testarii corecte a ADN este la pamant in SUA. Exista nenumarate cazuri de inculpari GRESITE

Jurnalista Sorina Matei face noi dezvaluiri in cazul Caracal, dupa ce procurorul-sef Felix Banila a anuntat, miercuri, caDIICOTa solicitat sprijinul FBI pentru a stabili profilul genetical.

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii dupa ce s-a solicitat ajutorul FBI in cazul Caracal: Este o metoda de durata. Cooperarea dintre noi si autoritatile din SUA permite o asemenea colaborare

Procurorul sef alDIICOT, Felix Banila, a venit cu explicatii dupa ce s-a solicitat ajutorul FBI in cazul Caracal. Mai exact, este vorba de refacerea expertizei privind oasele descoperite in padurea de.

Cazul Caracal, departe de final. Surse: DIICOT va trimite probele ADN in strainatate!

DIICOT ia in calcul sa renunte la expertizele INML in cazul Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, DIICOT va trimite probele ADN in strainatate. Procurorii vor sa trimita probele la alte institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )