Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratiile contradictorii ale lui Gheorghe Dinca, ceata pentru procurori. Ce se intampla, de fapt, cu trimiterea lui in judecata

Playtech Playtech,
Declaratiile contradictorii ale lui Gheorghe Dinca, ceata pentru procurori. Ce se intampla, de fapt, cu trimiterea lui in judecata

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Procurorii DIICOT il acuza de opt infactiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol doua infractiuni, omor calificat doua infractiuni si profanarea de cadavre sau morminte doua infractiuni. Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata in urma examinarii rechizitoriului, a dosarului cauzei . continuă pe Playtech

Dezvaluirile omului care a intrat in mintea lui Gheorghe Dinca: Daca cineva se asteapta ca declaratiile sa fie mentinute se insala. El are scoala vietii

Psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reusit sa intre in mintea lui Gheorghe Dinca, a precizat ca rechizitoriul in cazul Caracal a fost trimis in judecata, amintind ca, de altfel, colaborarea sa cu inculpatul Dinca s-a incheiat pe opt noiembrie.

Dosarul CARACAL. Gheorghe Dinca va fi MUTAT la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova

Gheorghe Dinca va fi mutat la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. Procurorii DIICOT au anuntat ca Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata pentru trafic de persoane, trafic.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o (VIDEO)

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

EXCLUSIV Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal. Ce s-a intamplat, dupa gratii

Odata cu trecerea timpului, iata ca tot mai apar informatii noi si socante. Daca la inceput doar Dinca era luat in colimator, iata ca acum si familia sa, in special Elena, fosta sotie, caci, da, Monstrul din Caracal si Elena au divortat de comun acord, la notar. Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal .

Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru opt infractiuni. Rechizitoriul a fost confirmat de procurorul general, Bogdan Licu

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni, printre care una de omor calificat si doua de viol, a anuntat miercuri Parchetul General. in cursul dimineatii a fost primit avizul procurorului general, necesar in acest dosar pentru ca procuror de caz era chiar sefa interimara a DIICOT.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

Cazul Caracal: Numele lor erau scrise pe biletelul ascuns de Gheorghe Dinca. Cine sunt complicii Petruta si Stefan

Ancheta din Caracal continua sa fie in vizorul atentiei publice desi au trecut deja 10 luni de la disparitia Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai intors niciodata acasa intrucat a fost sechestrata, abuzata si ucisa, dupa spusele lui Gheorghe Dinca, principalul inculpat in ancheta. De numele sau se leaga si disparitia si .

DIICOT explica modul cum a ucis-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu. Detalii socante!

DIICOT l-a trimis in judecata miercuri pe Gheorghe Dinca pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre, el fiind acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete - Luiza Melencu si Alexandra Macesanu - in locuinta sa din Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )