Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Playtech Playtech,
Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal

Gheorghe Dinca, acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, in Caracal, a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul? Gheorghe Dinca a iesit din puscarie. Unde se afla in aceste momente suspectul din cazul Caracal Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final, din spusele lui .

Adina Anghelescu: Manipulari si intoxicari in cazul Caracal

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Ancheta crimelor de la Caracal a inceput sa devina un spectacol de prost gust in care sunt antrenati sa faca exces.

Gigi Becali FACE LUMINA in cazul Caracal! Vrea doar 3 ORE cu Gheorghe Dinca! Aflu tot adevarul

Gigi Becali este revoltat de cum decurge ancheta in cazul Caracal! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Nu.

Adina Anghelescu: Avem manipulari in cazul Caracal. Unele televiziuni au urmarit rating, mai putin adevarul. Multi vor sa devina vedete

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut faptele. Consider ca a mintit referitor la modul in care le-a ucis pe fete, nu vom.

Audieri-bomba in cazul Caracal. Femeile care au lucrat pentru Dinca, in fata anchetatorilor

Audieri-bomba in cazul Caracal. Doua femei care au lucrat pentru Gheorghe Dinca, dar si un italian care poate da detalii privind ocupatiile lui Dinca din perioada in care locuia in Italia raspund.

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Tradare de ultima ora in PSD

Tradare de ultima ora in PSD, cu putin timp inainte de votul pe motiunea de cenzura. Fostul ministruMihnea Costoiu ar trece azi la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, sustin surse citate de.

Miscare de ultima ora! Manifestul politic care schimba votul inainte de motiunea de cenzura

Miscare de ultima ora pe scena politica! Deputatul Remus Borza anunta infiintareaFortei Nationale, un grup politic care isi dorestestabilitatea tarii si sustinearea Guvernului actual,.

CAZUL CARACAL: Decizie de ULTIM moment a Primariei! Se va intampla pana la sfarsitul anului, in tot municipiul...

Municipiul Caracal va avea sistem de supraveghere video pana la finalul acestui an, in prezent fiind in derulare procedura de achizitie pentru proiectare si executie, camerele video fiind deja cumparate, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )