Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Playtech Playtech,
FOTO Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la DIICOT. Criminalul de la Caracal, mai slab si cu barba. Total transformat

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa ce joi a fost audiat in cazul dosarului Caracal. Barbatul a aparut vineri dimineata, total schimbat. Fotografii au reusit sa surprinda imagini cu criminalul de la Caracal care nu mai seamana deloc cu cel pe care il stim de la audierile din vara. Gheorghe Dinca, . continuă pe Playtech

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Primele imagini cu Gheorghe Dinca in fata sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnalistilor inainte de a fi dus inapoi in Arestul Central

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a plecat de la sediul DIICOT spre Arestul Central.

Gheorghe Dinca, la DIICOT dupa declaratiile controversate - VIDEO

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la DIICOT, dupa declaratiile incendiare pe care le-a da ieri in fata procurorilor. Barbatul le-a spus ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu, ci aceasta a fost rapita de doi barbati din casa lui. Despre unul dintre ei, anchetatorii au aflat ca ar locui in Turcia.

Gheorghe Dinca, infatisare noua. Cum arata criminalul din Caracal dupa o jumatate de an de arest FOTO

Gheorghe Dinca a fost adus, in urma cu putin timp, la DIICOT. Totul dupa ce, ieri, Dinca a dat declaratii bomba, explicand ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu si ca fata a fost luata din casa sa de un barbat si o femeie. in cele sase luni de arest preventiv, Dinca si-a schimbat total look-ul.

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal. Ce a marturisit acum despre complicii lui

Gheorghe Dinca nu ar fi actionat de unul singur si rastoarna ancheta din cazul Caracal. Barbatul de 66 de ani care a marturisit vara trecuta ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu face noi declaratii. Totul dupa ce, cu cateva zile in urma, criminalul din Caracal s-a razgandit si le-a spus anchetatorilor .

Monstrul din Caracal, bun de trimis in judecata de DIICOT. in fata carei instante va ajunge Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT au finalizat, vineri, rechizitoriul in dosarul Caracal, urmand ca principalul suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, sa fie trimis in judecata pentru uciderea celor doua tinere, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )