Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gheorghe Dinca schimba total ancheta din Cazul Caracal. Neaga ca le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca schimba total ancheta din Cazul Caracal. Neaga ca le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Gheorghe Dinca rastoarna acum total ancheta in cazul Caracal. Supranumit monstrul din Caracal, acesta pare a fi speriat de moarte si nu vrea nici in ruptul capului sa ajunga la penitenciarul din Craiova. Mai mult decat atat, in timpul audierilor, acesta si-a luat notite pe un carnet. Gheorghe Dinca schimba total ancheta din Cazul Caracal . continuă pe Playtech

Rechizitoriul din cazul Caracal Gheorghe Dinca a fost pus sa le deseneze pe Luiza si Alexandra. Fiecare milimetru de pix al pradatorului a fost disecat de anchetatori: Victima pare a fi incaltata, ca si cum ar fi gata de plecare

Noi detalii terifiante ies la iveala din cazul Caracal. Rechizitoriulprocurorilor obtinut de B1 TVcontine informatii ample despre maniera in care pradatorul Gheorghe Dinca si-a perceput cele doua.

Rechizitoriul din cazul Caracal Ancheta a costat peste 745.600 de lei. Procurorii DIICOT cer ca Gheorghe Dinca sa fie obligat la plata cheltuielilor judiciare

Ancheta in dosarul Caracal, in care Gheorghe Dinca este acuzat ca le-a rapit si ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a costat peste 745. 600 de lei, procurorii DIICOT cerand ca Dinca sa.

Ce vrea sa faca Gheorghe Dinca dupa ce iese din penitenciar. A spus tot in fata magistratilor

In aceasta dimineataGheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu, principalii suspecti in cazul Caracal s-au prezentat in fasa magistratilor de la Tribunalul Olt pentru a se verifica daca arestul preventiv a fost executat potrivit legii. Ce vrea sa faca Gheorghe Dinca dupa ce iese din penitenciar in fata magistratilor de la Tribunalul Olt, GheorgheDinca si-a exprimat dorinta .

Gheorghe Dinca va fi mutat din Capitala in arestul din Slatina

Gheorghe Dinca este mutat azi din Arestul Central din Capitala la Slatina. Masura este necesara dupa ce dosarul a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce spun criminalistii din SUA despre Gheorghe Dinca

Specialistii americani cu care au colaborat institutiile romane, oameni cu experienta din FBI, au facut numeroase observatii in privinta lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal. Procurori: in spatiul public au fost divulgate date sensibile din ancheta

Date sensibile din ancheta in Cazul Caracal au fost divulgate in spatiul public, Gheorghe Dinca - acuzat ca le-a rapit si ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu - a dobandit in timp o nesperata notorietate, care i-a intarit stima de sine si orgoliul, ceea ce a ingreunat serios comunicarea cu el, afirma procurorii DIICOT in rechizitoriu.

Bomba in cazul CARACAL! GHEORGHE DINCA, trimis la spanzuratoare! E HALUCINANT

Cutremur in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a fost transferat ieri din arestul Capitalei, in arestul din Slatina.

Profilerul Politiei din cazul Caracal, decorat de presedintele Iohannis. De ce a fost contestat Dorin Dumitran de familiile victimelor

Profilerul Politiei Romane care i-a conturat profilul psihologic lui Gheorghe Dinca a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut, vineri, de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Profilerul Politiei din Caracal, decorat de presedintele Iohannis Timp de sase luni, Dorin Dumitran a incercat si a reusit sa patrunda in mintea lui Gheroghe Dinca .

Gheorghe Dinca a fost mutat in arestul din Slatina

Gheorghe Dinca a fost mutat in aceasta dimineata din Arestul Central din Capitala la Slatina. Masura este necesara dupa ce dosarul a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a pregatit camera ororilor cu cinci luni inainte apelul Alexandrei. Ce pusese la ferestre

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infractiuni in cazul Caracal. Specialistii americani spun ca acesta isi pregatise camera ororilor cu cinci luni inainte de a comite faptele oribile. Cazul Caracal. Cum si-a planuit Gheorghe Dinca faptele Procurorii au mentionat in rechizitoriu ca Gheorghe Dinca a depus un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )