Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca. Amandoi au facut asta

Playtech Playtech,
Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca. Amandoi au facut asta

Olandezul Johannes Visscher, suspectat ca a ucis-o pe Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, si Gheorghe Dinca, suspectat ca le-ar fi ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au ceva in comun. Care este legatura dintre strain si criminalul din Caracal? Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca Johannes Visscher47 de ani), zis Joop, . continuă pe Playtech

Procurorul general Bogdan Licu: Exista suspiciunea ca cetateanul olandez ar fi facut infractiuni in mai multe judete. Nu avem dovada oficiala din Olanda ca Johannes Visscher s-a sinucis (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a afirmat, marti dimineata, ca exista suspinciuni ca activitatea infractionala a lui Johannes Visscher, cetateanul olandez care a rapit-o, violat-o si ucis-o pe.

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Seful Politiei Romane: Cetateanul olandez era cunoscut cu infractiuni la viata sexuala si violenta

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat ca, atunci cand autoritatile romane l-au contactat pe cetateanul olandez suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita, acesta era deja in Amsterdam si a recunoscut ca a fost in Dambovita ca turist. Autoritatile din Olanda au informat politistii din Romania ca barbatul e cunoscut cu infractiuni sexuale.

Cetateanul olandez avea un prototip pe care il urmarea cu sfintenie la fiecare atac. Care era modul de actiune

Detalii inedite despre cetateanul olandez, cel care era principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei si care s-a sinucis in Olanda. Barbatul urma un prototip in actiunile.

IGPR, in cazul minorei din Dambovita: Cetateanul olandez, cunoscut cu infractiuni de natura sexuala

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat luni ca cetateanul olandez care este principalul .

PROCURORUL GENERAL INTERIMAR, BOGDAN LICU: Nu avem dovada oficiala ca cetateanul olandez s-a sinucis

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat marti ca, in momentul in care procurorii vor avea confirmarea oficiala ca cetateanul olandez acuzat de uciderea fetitei din Dambovita s-a sinucis, dosarul se va clasa, deoarece faptuitorul a murit, insa ancheta va continua pentru a vedea daca sunt si alte victime in acest caz. Noi nu avem dovada oficiala ca acest barbat s-a sinucis.

Ultima ora! Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat in fata unui TIR. Informatiaa venit de la politistii olandezi, care il aveau sub.

Cetateanul olandez care a ingrozit Romania este de negasit de sambata seara

Cetateanul olandez care este principalul suspect in acest caz este de negasit inca de sambata seara. Potrivit informatiilor noastre, barbatul a plecat din Romania in jurul orei 17. 00 si a ajuns in.

Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Jurnalista Evghenia Kironaki, reporter in premiera,a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o .

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )