Libnet.ro
UNICEF

11:45

MAI, decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu. Candidatul la presedintie a ramas fara protectie

Playtech Playtech,
MAI, decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu. Candidatul la presedintie a ramas fara protectie

MAI a luat o decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu. Candidatul la presedintie a ramas fara protectie. Reprezentantii institutiei au motivat hotararea. MAI, decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu Alexandru Cumpanasu, ruda de gradul sase cu Alexandra Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa la Caracal de catre Gheorghe Dinca, a anuntat, in . continuă pe Playtech

Oana Roman, umilita pe internet dupa ce l-a acuzat pe Alexandru Cumpanasu. Ce mesaj a primit

Oana Roman a fost umilita pe internet si a reactionat pe masura. A avut de-a face cu cuvinte grele, pentru ca i-a adus cateva acuze lui Alexandru Cumpanasu. Aceasta a criticat modul in care a facut avere candidatul la alegerile prezidentiale. Oana Roman, umilita pe internet Fiica cea mica a lui Petre Roman s-a aratat .

Primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu despre studiile unchiului Alexandrei Macesanu

In ultima vreme, studiile unchiului Alexandrei Macesanu, victima Caracal, au devenit din ce in ce mai discutate. Ai mai jos primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu pe baza acestui subiect. Primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu despre studiile sotului ei Alexandru Cumpanasu a devenit vizibil dupa tragedia din Caracal, in care a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )