Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi . continuă pe Playtech

Mama Luizei Melencu, decizie de ultim moment. Pe numele sau s-ar putea emite mandat de aducere

Monica Melencu trebuie sa se prezinte joi, 26 septembrie 2019, la Bucuresti, la sediul DIICOT, unde a fost citata. Femeia a luat deja o decizie.

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru ca nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusa cu forta

Mama Luizei Melencu are inca o problema de infruntat. Aceasta este amendata cu bani grei pentru neprezentarea sa la DIICOT. Daca nu va veni nesilita de nimeni, se va interveni cu forta. Cat va trebui sa plateasca pentru ca nu s-a supus cererii din partea oamenilor legii? Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru neprezentarea la .

Mama Luizei Melencu refuza sa vina joi la DIICOT: Anchetatorii, acuzati ca vor sa ii planteze probe (VIDEO)

Mama Luizei Melencu refuza sa vina astazi la DIICOT pentru a mai da o mostra de ADN. Femeia ii acuza pe anchetatori ca vor sa planteze probe, pentru a declara decesul fiicei ei, in absenta unui cadavru. Mama.

DIICOT a obtinut autorizare pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu

Procurorii DIICOT vor preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu, pentru efectuarea unei noi .

Mama Luizei Melencu a refuzat sa accepte prelevarea de probe biologice: Politistii au obtinut in cele din urma un mandat judecatoresc

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in seria rapirilor din Caracal, n-a vrut sa accepte prelevarea de probe biologice dispusa de procurorii DIICOT, dar chiar si asa politistii din cadrul BCCO.

CAZUL CARACAL explodeaza! Mama Luizei Melencu, AMENDATA pe procurorii DIICOT

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a fost amendata, joi, cu 5. 000 de lei de procurori, dupa ce a refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN, au.

Mama Luizei Melencu amendata cu 5.000 de lei de DIICOT

Georgeta Melencu, mama Luizei, a fost amendata de procurorii DIICOT cu suma de 5. 000 de lei. Mama Luizei a refuzat in repetate randuri sa vina la sediul DIICOT pentru a i se preleva probe biologice. Stire in.

Mama Luizei Melencu, citata la DIICOT, a refuzat sa se prezinte. Bunicul fetei disparute: Acele oase au fost plantate

Desi somata cu aducerea cu mandat si o amenda care poate ajunge la 5. 000 lei, in caz de neprezentare, Monica Melencu, mama fetei pe care Gheorghe Dinca a rapit-o din Caracal in 14 aprilie 2019, a refuzat sa se prezinte joi, 26 septembrie, la sediul DIICOT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )