Libnet.ro
UNICEF

16:46

Nepotii lui Gheorghe Dinca, umiliti la scoala de catre colegi. La ce tratament sunt supusi zilnic

Playtech Playtech,
Nepotii lui Gheorghe Dinca, umiliti la scoala de catre colegi. La ce tratament sunt supusi zilnic

Situatia de la Caracal ii afecteaza pe toti cei care au legatura, in mod direct, cu presupusul criminal. Pentru ca fac parte din familia acestuia, si nepotii lui Gheorghe Dinca au foarte mult de suferit. Copiii au fost abuzati de catre colegii de clasa, fiind chiar amenintati de ceilalti elevi cu care intra zilnic in . continuă pe Playtech

Nepotii lui Gheorghe Dinca, batjocoriti la scoala de catre colegi. Zi, ba, ca bunicul tau e monstrul din Caracal. Sange de criminal

Nepotii lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal in cazul ororilor de la Caracal, au refuzat sa mai aiba contact cu colegii dupa ce acestia i-ar fi agresat verbal si amenintat cu bataia. Copiii sunt.

Nepotii lui Dinca, batjocoriti la scoala de colegi. Bunicu-tau e monstrul din Caracal

Nepotii lui Dinca, batjocoriti la scoala de colegi. Bunicu-tau e monstrul din Caracal.

Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca. Amandoi au facut asta

Olandezul Johannes Visscher, suspectat ca a ucis-o pe Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, si Gheorghe Dinca, suspectat ca le-ar fi ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au ceva in comun. Care este legatura dintre strain si criminalul din Caracal? Legatura dintre cetateanul olandez si Gheorghe Dinca Johannes Visscher47 de ani), zis Joop, .

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Jurnalista Evghenia Kironaki, reporter in premiera,a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o .

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca, la sediul iCCJ . Cristian Ovidiu Popescu contesta suspendarea din magistratura

Procurorul de la Caracal, care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata, contesta suspendarea din magistratura. Ovidiu Popescu considera ca decizia Inspectiei Judiciare este nedreapta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )