Libnet.ro
UNICEF

11:02

Ce pateste Gheorghe Dinca in puscarie. Ceilalti detinuti de la Jilava il injura si-l scuipa

Playtech Playtech,
Ce pateste Gheorghe Dinca in puscarie. Ceilalti detinuti de la Jilava il injura si-l scuipa

Criminalul din Caracal pare sa aiba parte de un tratament special in inchisoare, din partea celorlalti detinuti. Asta deoarece inca de cand a fost transferat la Penitenciarul Jilava, in mod cert toata lumea l-a recunoscut pe cel care a spus ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Ce pateste Gheorghe Dinca in puscarie . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca va fi dus marti de la Penitenciarul Jilava la INML pentru expertiza psihiatrica-surse

Gheorghe Dinca va fi dus marti de la Penitenciarul Jilava la Institutul National de Medicina Legala INML) Mina Minovici pentru expertiza psihiatrica, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca va fi scos din penitenciarul Jilava. Unde il vor duce anchetatorii

Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final. Gheorghe Dinca, principalul suspect, va fi scos din penitenciarul Jilava. Unde il vor duce anchetatorii? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca va fi scos din penitenciarul Jilava Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final, din spusele lui Romica Potorac, directorul Institutului National de Criminalistica.

Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca de cand a fost adus la Jilava: Abia acum incepe sa inteleaga ce urmeaza

Gheorghe Dinca se obisnuise ca zi de zi sa fie scos de dupa gratii si sa-si petreaca aproape intreaga zi la casa sa din Caracal. Chiar daca se enerva cand vedea ca anchetatorii ii sapau curtea si umblau pr.

Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca la Jilava. Abia acum incepe sa inteleaga ce-l asteapta

Cum s-a schimbat Gheorghe Dinca la Jilava. Abia acum incepe sa inteleaga ce-l asteapta.

Surse: Gheorghe Dinca va fi dus marti la INML pentru efectuarea EXPERTIZEI psihiatrice

Gheorghe Dinca va fi dus marti de la Penitenciarul Spital Jilava la INML Mina Minovici pentru efectuarea expertizei psihiatrice, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Dinca a fost transferat, pe 1.

Gheorghe Dinca, analizat fata in fata de doi experti americani

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost analizat de doi experti de la FBI care s-au aflat saptamana trecuta la Jilava, unde acesta este arestat preventiv. Acestia au stat.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice la INML

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de trafic de minori, viol si omor calificat in urma disparitiei adolescentelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, este supus marti expertizei psihiatrice la Institutul National de Medicina Legala, el fiind incarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Gheorghe Dinca va fi supus primei expertize psihiatrice, la mai bine de doua luni de la crimele din Caracal

Suspectul in cazul Caracal, Gheorghe Dinca, a fost adus, marti, cu o duba de la Penitenciarul Jilava la Institutul National de Medicina Legala INML) Mina Minovici, unde urmeaza sa fie expertizat psihiatric de catre o comisie de specialitate.

Noi informatii in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat de FBI. Ce au descoperit anchetatorii americani

Ancheta in cazul Caracal este in plina desfasurare. in conditiile in care autoritatile romane au dat dovada de incompetenta dupa ororile comise in judetul Olt, pe fir au intrat procurorii de la FBI, care au venit in Romania si l-au audiat pe Gheorghe Dinca. Acestia urmeaza sa stabileasca daca barbatul a avut discernamant in momentul .

Marturiile cutremuratoare ale slujitoarei lui Gheorghe Dinca! Femeia spune ca ar fi vazut mai multe fete in casa groazei

Noi audieri au avut loc miercuri pe cazul Caracal. Iar una dintre persoanele audiate ar fi slujitoarea lui Gheorghe Dinca, cea care sustine ca ar fi vazut mai multe fete in casa lui din Caracal. Fete care ar fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )