Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce vrea sa faca Gheorghe Dinca dupa ce iese din penitenciar. A spus tot in fata magistratilor

Playtech Playtech,
Ce vrea sa faca Gheorghe Dinca dupa ce iese din penitenciar. A spus tot in fata magistratilor

In aceasta dimineataGheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu, principalii suspecti in cazul Caracal s-au prezentat in fasa magistratilor de la Tribunalul Olt pentru a se verifica daca arestul preventiv a fost executat potrivit legii. Ce vrea sa faca Gheorghe Dinca dupa ce iese din penitenciar in fata magistratilor de la Tribunalul Olt, GheorgheDinca si-a exprimat dorinta . continuă pe Playtech

Se decide soarta lui Gheorghe Dinca! Presupusul criminal din Caracal a ajuns in fata magistratilor si afla daca va ramane dupa gratii

Gheorge Dinca afla astazi daca ramane in spatele gratiilor. Judecatorii Tribunalului Olt vor decide daca-l vor tine in continuare in arest sau ii vor da alta masura preventiva.

Cum va fi intampinat Gheorghe Dinca de detinutii din Penitenciarul Craiova: Sa vina, va avea un tratament special

Gheorghe Dinca este acuzat de comiterea a 8 infractiuni si urmeaza sa paraseasca arestul central al Politiei Capitalei. Imediat ce magistratii de la Tribunalul Olt vor primi dosarul, vor decide daca mentin sau nu masura arestarii in cazul inculpatului. Dinca isi incepe viata de penitenciar in cateva zile.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce spun criminalistii din SUA despre Gheorghe Dinca

Specialistii americani cu care au colaborat institutiile romane, oameni cu experienta din FBI, au facut numeroase observatii in privinta lui Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca ajunge in arestul IPJ Olt. Vineri va fi prezentat Tribunalului Olt

Inculpatul Gheorghe Dinca este transferat din arestul central in arestul IPJ Olt, joi, 16 ianuarie 2020, pentru ca vineri sa fie prezentat Tribunalului Olt pentru prelungirea arestului preventiv.

Cum va fi primit Gheorghe Dinca in penitenciar: Sa vina, va avea un tratament special!

Gheorghe Dinca este acuzat de comiterea a 8 infractiuni si urmeaza sa paraseasca arestul central al Politiei Capitalei. Imediat ce magistratii de la Tribunalul Olt vor primi dosarul, vor decide daca mentin sau nu masura arestarii in cazul inculpatului. Dinca isi incepe viata de penitenciar in cateva zile.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Ce i-a spus Dinca bunicului Luizei la telefon a doua zi dupa ce o rapise

Criminalul din Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei a doua zi dupa ce o rapise pe aceasta si i-a spusc ca tanara le transmite ca nu vrea sa se mai intoarca acasa.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Cum a rapit-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu. Propunerea pe care i-a facut-o in masina

Criminalul din Caracal pare sa fi aplicat acelasi scenariu in cazul rapirii Alexandrei Macesanu ca in cel al Luizei Melencu. A zarit o tanara care astepta o masina la ocazie si apoi a inceput sa-i faca propuneri sexuale. Cand a fost refuzat, a inceput sa o loveasca si a rapit-o.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Complicele lui Dinca a vazut-o pe Luiza legata in masina si a vrut si el intretina relatii sexuale cu ea

Criminalul din Caracal a intrebat-o pe Luiza Melencu daca are prietene care fac sex pe bani. Apoi i-a oferit bani tinerei pentru ca aceasta sa-i faca sex oral. Fata l-a refuzat.

Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. imi vine sa plang

Alexandru Cumpanasu a avut prima reactie in ceea ce priveste rechizitoriul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei Macesanu nu se arata deloc impresionat de informatiile aflate. Cazul Caracal. Reactia lui Cumpanasu, dupa rechizitoriul lui Gheorghe Dinca Vai, saracul de el. Cum sa zic, aproape ca imi vine sa plang pentru Dinca. Va dati seama, un om .

EXCLUSIV Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal. Ce s-a intamplat, dupa gratii

Odata cu trecerea timpului, iata ca tot mai apar informatii noi si socante. Daca la inceput doar Dinca era luat in colimator, iata ca acum si familia sa, in special Elena, fosta sotie, caci, da, Monstrul din Caracal si Elena au divortat de comun acord, la notar. Gheorghe Dinca si sotia lui au divortat legal .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )