Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai. continuă pe Playtech

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

Cele mai bune tari in care poti sa locuiesti si sa muncesti: unde sunt cele mai mari salarii

Un clasament privind cel mai bine platiti expati din lume arata ca mutarea in strainatate poate creste venitul mediu al lucratorului cu 18. 000 de euro pe an.

(P) Hidroizolatii Conduraru Grup Construct - Cele mai bune hidroizolatii si termoizolatii pentru terase si fundatii

Cand vine vorba despre servicii profesionale de hidroizolatii si termoizolatii, societatea Conduraru Grup Construct SRL este cea mai buna alegere pentru d-voastra, pentru ca are o echipa de specialisti, foarte.

Cele mai bune momente sa-ti schimbi laptopul

Stim ca laptopul nu se schimba zilnic. De aceea, cand ii vine in sfarsit randul, e bine sa-ti faci o strategie buna. De la preturi, la momente de cumparare. Si da, in functie de perioadele diferite ale.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Numai de bine. Cum sa faci cele mai bune clatite

Clatitele. O amintire frumoasa a copilariei. Un desert preferat si de cei mici si de cei mari, deopotriva. Dar ce-ar fi sa-l transformam intr-un fel principal de mancare? Cu legume, cu branza sau chiar cu.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

FOTO Privelistile de vis din Retezatul Mic, paradisul alpin de la 2.000 de metri. Cum arata cele mai frumoase locuri

Retezatul Mic se numara printre cele mai spectaculoase destinatii ale iubitorilor de excursii pe munte. Traseul spre varfurile de peste 2. 000 de metri din zona sudica a Retezatului sunt accesibile si pot fi strabatute intr-o zi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )