Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai ciudate obiecte vandute de romani pe OLX

Playtech Playtech,
Cele mai ciudate obiecte vandute de romani pe OLX

Platformele de anunturi online precum OLX au facut ca romanii sa-si scoata la vanzare fel si fel de obiecte. Mai jos aveti cateva dintre cele mai scumpe si cele mai ciudate obiecte care se vand in acest moment pe platforma. in categoria Electronice si electrocasnice, exista peste 800. 000 de oferte active disponibile pe luna. De []. continuă pe Playtech

Cele mai scumpe si mai ciudate obiecte pe care romanii le vand pe OLX

OLXa publicat lista celor mai scumpe si neobisnuite anunturi de pe platforma din categoriile:Electronice si electrocasnice,Moda si frumusete,Casa si gradina,Mama si copilul,Sport, timp liber, arta.

Cele mai scumpe vs. cele mai ieftine apartamente: in ce capitale de judet le gasesti

Intre orasul cu cele mai scumpe si acela cu cele mai ieftine apartamente exista o diferenta de aproximativ 1. 000 de euro pe metru patrat.

Sporturile sangeroase ale lumii antice: cele mai bizare lupte de gladiatori si intrecerile mortale din arenele Romei

Cele mai populare intreceri sportive din lumea antica erau si cele mai sangeroase evenimente, iar atletii isi dadeau viata de multe ori sub privirile extaziate ale nenumaratilor spectatori ai confruntarilor.

Cele mai tranzactionate actiuni

Actiunile Romgaz, Banca Transilvania si BRD au fost cele mai tranzactionate pe segmentul principal al Bursei de la Bucuresti in luna iulie, in timp ce titlurile companiilor Oltchim, Grupul Industrial Electrocontact si Carbochim conduc in topul celor mai puternice aprecieri, iar Cemacon, Petrolexportimport si Farmaceutica Remedia au inregistrat cele mai severe scaderi in ultima luna, conform Agerpres.

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri.

Cele mai prospere orase din lume: 45 din primele 50 sunt din China

Un studiu realizat de Brookings Institution arata ca 45 dintre cele mai prospere 50 de orase ale lumii sunt din China. Sunt metropole ale inovarii, industrializate si conectate la economia globala.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai celebre si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai cunoscute si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

Cele mai frecvente greseli facute de utilizatorii de centrale termice. Sfaturi pentru eficientizarea si cresterea duratei de viata a centralei

Una dintre cele mai des intalnite greseli ale utilizatorilor de echipamente de incalzire apare inca din momentul instalarii, multi dintre acestia preferand, in mod eronat, sa apeleze la firme nespecializate pentru aceasta etapa. Pe loc secund se afla lipsa activitatilor de mentenanta necesare unei centrale termice, potrivit Ariston Thermo Romania.

Corina Chiriac a facut show in Vama Veche cu cele mai cunoscute piese: A fost neasteptat de bine FOTO

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, a sustinut un recital in Vama Veche. Una dintre cele mai indragite cantarete a anilor 70 si 80, artista a facut show printre vamaioti cu cele mai cunoscute piese ale sale, printre care Strada Sperantei si Opriti timpul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )