Libnet.ro
UNICEF

21:15

Inventia unui medic roman o sa te faca fericit ca n-a plecat inca din Romania

Playtech Playtech,
Inventia unui medic roman o sa te faca fericit ca n-a plecat inca din Romania

Spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu dispune de un sistem digital care permite monitorizarea si raportarea, in timp real, a numarului de paturi libere. Astfel nu va mai fi nevoie de telefoane pentru a afla ce paturi disponibile sunt. Totul se va face cu ajutorul unei tablete. Sistemul a fost creat de Alexandru Herdea, medic rezident [] . continuă pe Playtech

Inventia unui medic roman o sa te faca fericit ca inca e in Romania

Spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu dispune de un sistem digital care permite monitorizarea si raportarea, in timp real, a numarului de paturi libere. Astfel nu va mai fi nevoie de telefoane pentru a afla ce paturi disponibile sunt. Totul se va face cu ajutorul unei tablete. Sistemul a fost creat de Alexandru Herdea, medic rezident [] .

Jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul Adrian Wiener: Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! n goana dupa bani, reputatie, functii, rezidentiatul a devenit un talmes-balmes din care ies medici doar cei norocosi

Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! Am trecut prin rezidentiat ca printr-o masina de spalat. multi ne intrebam daca nu stiam mai multe cand am inceput. si majoritatea suntem siguri ca daca ne-ar fi lasat acasa 2 ani sa ne citim ghidurile si tratatele am fi iesit medici mai buni. chiar si asa cu 0 experienta clinica. Pentru ca experienta clinica e o bataie de joc. o gluma. - este un fragment din jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul USR Adrian Wiener, medic si membru al Comisiei de Sanatate din Senat.

Parlamentarii britanici, in picioare in fata unui copil roman. Victor Ciunca, discurs emotionant la Londra (VIDEO)

Discursul exceptional al unui adolescent roman, sustinut in Parlamentul Marii Britanii, a ridicat audienta in picioare. Victor Ciunca, fiul unor romani emigrati, a reprezentat tinerii din Marea Britanie si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )