Libnet.ro
UNICEF

08:30

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din lansarea unui top 10 cu cele mai piratate filme disponibile pe torrent in ultima perioada. Acesta este cel mai recent clasament. La inceputul. continuă pe Playtech

Top 10 retele sociale unde trebuie sa ai cont in 2019

Cele mai populare 10 retele sociale din lume au impreuna aproape 11 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna. Facebook isi mentine prima pozitie insa pierde constant utilizatori in SUA. Pentru fondatorul Mark Zuckerberg, partea buna a acestei.

Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

Festivalul International de Film de la Cannes este, dincolo de distinctiile oferite, prilejul de a admira vestimentatiile cu totul speciale ale vedetelor prezente pe covorul rosu al marilor premiere. Iata-le pe cele mai spectaculoase de pana acum.

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

ANALIZA French Open o arunca pe Halep pe locul 8 in lume: De ce Simona e cea mai dezavantajata jucatoare din Top 10

Simona Halep a avut un 2018 de vis, cel mai bun an din cariera ei de pana acum si, ridicand stacheta atat de sus, e foarte greu ca ea sa se mentina la acelasi nivel in 2019.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti in perioada 21-23 mai - vezi programul evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai 2019, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul urmatoarelor evenimente: Marti, 21 mai, ora 18. 30 Institutul Cervantes.

Calvarul calatoriei cu trenul in Romania - Cate restrictii de viteza sunt si care sunt cele mai lente portiuni, dar si putinele zone rapide

Dupa Paste ministrul Transporturilor a inspectat calea ferata calatorind de la Bucuresti la Constanta, pe singura magistrala unde viteza medie de circulatie trece de 100 km/h. Traseul este unul cu totul atipic, fiindca pe majoritatea magistralelor sunt rare portiunile unde trenurile ruleaza cu peste 80 km/h mai mult de cateva zeci de minute. in plus, cu trenurile Regio viteza medie este si de sub 30 km/h pe cele mai lente portiuni. in articol puteti vedea cate restrictii de viteza sunt pe cele mai importante trasee, care este lungimea acestora si care este viteza medie a trenurilor, pe portiuni.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Varsatoarele si Balantele sunt cele mai atragatoare, femeile Taur nu stau deloc in umbra

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

Controversa rosiilor contaminate cu pesticide dintr-unul din cele mai cunoscute bazine legumicole din Romania

Rosiile de Matca sunt printre cele mai cautate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in ultimii ani au fost vehiculate pe piata informatii conform carora rosiile si in general legumele produse in bazinul legumicol ar contine mari cantitati de pesticide. Specialistii agricoli sustin insa ca sunt doar zvonuri si sunt complet neadevarate.

PARALELA 45: Cele mai cautate destinatii de vacanta raman Grecia, Turcia, Spania, dar si Egipt si Tunisia

Cele mai cautate destinatii de vacanta in acest an raman Grecia, Turcia si Spania, a declarat Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, care precizeaza ca tot mai cautate sunt Egiptul si Tunisia, dar si locurile exotice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3237 seconds )