Libnet.ro
UNICEF

14:15

Apar tot mai multi virusi de smartphone care vor sa-ti fure banii

Playtech Playtech,
Apar tot mai multi virusi de smartphone care vor sa-ti fure banii

Virusii bancari Trojan pentru dispozitive mobile sunt, oficial, pe lista celor mai importante amenintari cibernetice in primele sase luni al acestui an. Virusii troieni de tip mobile banking sunt printre cele mai periculoase tipuri de malware, fiind create pentru a fura bani direct din conturile bancare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Numarul de pachete de []. continuă pe Playtech

Tot mai multi virusi de smartphone vor sa-ti fure banii

Virusii bancari Trojan pentru dispozitive mobile sunt, oficial, pe lista celor mai importante amenintari cibernetice in primele sase luni al acestui an. Virusii troieni de tip mobile banking sunt printre cele mai periculoase tipuri de malware, fiind create pentru a fura bani direct din conturile bancare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Numarul de pachete de [].

De ce tot mai multi oameni dorm la McDonald's n Hong Kong

In doar cinci ani s-a inregistrat o crestere de sase ori in randul asa-numitelor McRefugees din Hong Kong magazine McDonald's in care clientii pot dormi, potrivitCNN.

HARD BREXIT, tot mai aproape. Divortul dintre Marea Britanie si UE se va finaliza, cel mai probabil, fara un acord

Varianta unui hard Brexit pare tot mai plauzibila, pe fondul tensiunilor dintre Regatul Unit si blocul comunitar. Ministrul britanic al comertului, Liam Fox, a estimat ca ipoteza iesirii Marii Britanii din UE.

Calendar: Cursuri gratuite pentru firmele si consultantii care vor sa ia ajutoarele de stat de milioane de euro pentru investitii

Antreorenorii, managerii sau consultantii care vor sa acceseze ajutoarele de stat pentru firmele care fac investitii de minimum 3 milioane de euro in Romania pot participa la o serie de cursuri organizate de Ministerul Finantelor Publice pentru a putea aplica mai usor la programul de finantare.

Sfaturile lui Mugur Isarescu pentru romanii care vor sa-si ia credite

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ii indeamna pe romanii care vor sa-si ia credite sa-si faca socotelile foarte atent inainte. El a mai spus ca oamenii nu sunt obligati sa-si ia credite, dar odata ce.

Laptop sau smartphone? Ce prefera romanii sa foloseasca

Telefoanele mobile au ajuns indeajuns de puternice incat sa poata satisface nevoile multor oameni in ceea ce priveste munca sau distractia. Totusi, romanii ce prefera: laptop-ul sau smartphone-ul? Tot mai multi romani din mediul rural au acces la internet, iar acest lucru duce la o cerere mai mare pentru computere si smartphone-uri. Cei care traiesc [].

Mai multi oficiali turci si americani se vor ntlni saptamna aceasta la Washington

O delegatie formata din oficiali turci va efectua o vizita oficiala la Washington saptamana aceasta pentru a discuta cu oficialii americani despre disputa dintre cei doi aliati NATO, au informat surse diplomatice, citate de presa din Turcia, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Viata de parlamentar: bani mai multi, munca mai rar

Deputatii si senatorii au muncit in Parlament, in medie, doua zile si jumatate pe saptamana, primind lunar indemnizatii de cel putin 10. 000 de lei, la care adauga alte beneficii, cum ar fi bani pentru cazare si transport.

Viata de parlamentar: bani mai multi, munca mai rar. Cat au muncit deputatii si senatorii in prima jumatate a lui 2018

Deputatii si senatorii au muncit in Parlament, in medie, doua zile si jumatate pe saptamana, primind lunar indemnizatii de cel putin 10. 000 de lei, la care adauga alte beneficii, cum ar fi bani pentru cazare si transport.

Burta femeii de 92 de ani se facea tot mai mare. Cand au vazut ce avea acolo, medicii si-au facut cruce

Medicii au ramasi perplecsi atunci cand la spitalul lor a ajuns o batrana in varsta de 92 de ani care spunea ca are dureri de abdomen. Ce au gasit in ea a facut inconjurul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )