Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frunzele artificiale care ne vor asigura un aer mai curat

Playtech Playtech,
Frunzele artificiale care ne vor asigura un aer mai curat

Cercetatorii au incercat de-a lungul timpului sa creeze dispozitive care sa imite comportamentul plantelor pentru a purifica aerul. Par sa fie acum mai aproape ca niciodata. O echipa de la. continuă pe Playtech

24 IT. Castile care vor fi incarcate de telefon

Cele mai recente indormatii despre noua serie Samsung Galaxy S 10 sunt legate de castile wireless Galaxy Buds care vor fi incarcate chiar pe spatele dispozitivului. Practic, bifam un nou trend: dupa ce incaracrea.

HOROSCOP Valentines Day. Cele patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora

HOROSCOP Valentines Day. Patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora. Radiezi energiesi pasiune. Ai nevoie de o persoana care sa iti fie aproape fizic si psihic. O vei cunoaste in .

Panica in aer! Mai multe VICTIME, dupa ce un AVION a cazut in aer, din cauza TURBULENTELOR

Panica la mii de metri altitudine. Pasagerii unei curse Franta Israel au vazut moartea cu ochiidin cauza turbulentelor. Aeronava companiei olandeze Transavia a traversat o zona cu turbulente care au.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Valentines Day de cosmar. Nimic nu le merge bine!

Ziua Indragostitilor nu le aduce nimic bun acestor trei zodii. Vor avea o zi destul de proasta. HOROSCOP RAC - Tot ce iti doresti este sa fugi de toata lumea. Incerci sa iti refaci viata sentimentala.

Varsta la care creierul inceteaza sa mai produca neuroni

Oamenii de stiinta au crezut mereu ca hipocampul creeaza sute de neuroni, celule nervoase responsabile de transmiterea informatiilor in intreg corpul, in fiecare zi, si la varsta adulta. Cu toate acestea, oamenii de stiinta de la Universitatea din California au o alta ipoteza. Creierul uman produce neuroni pana la varsta de 13 ani. Pentru studiu, echipa, [] .

Varsta la care creierul inceteaza sa mai produca neuroni

Oamenii de stiinta au crezut mereu ca hipocampul creeaza sute de neuroni, celule nervoase responsabile de transmiterea informatiilor in intreg corpul, in fiecare zi, si la varsta adulta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )