Libnet.ro
UNICEF

16:45

Huawei a lansat cel mai interesant gadget si nu e smartphone

Playtech Playtech,
Huawei a lansat cel mai interesant gadget si nu e smartphone

Saptamana trecuta a fost despre Huawei. Gigantul chinez si-a lansat noua serie de terminale de top impreuna cu o serie de alte dispozitive. Exceptand smartphone-urile din seria Huawei Mate. continuă pe Playtech

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Razboiul comercial cu SUA ncepe sa doara: Economia Chinei, cel mai slab ritm de crestere de dupa criza financiara globala

Creseterea economica a Chinei a incetinit in trimestrul al treilea pana la cel mai redus ritm de dupa criza financiara globala, in conditiile in care razboiul comercial cu Statele Unite incepe sa doara, transmite Reuters.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

VIDEO Se deschide cel mai lung pod maritim din lume, proiect de 20 de miliarde de dolari ce a strnit multe controverse

Pe 24 octombrie presedintele chinez Xi Jinping va inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din China, un pod lung de 55 km care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong Kong si Macao. Timpii de calatorie vor scadea de la peste trei ore, la sub 40 de minute si China spune ca regiunea se va dezvolta si mai mult. in Hong Kong insa criticii spun ca nu era nevoie de un pod atat de scump si ca autonomia teritoriului va fi stirbita si mai mult, la doar cateva saptamani dupa ce in Hong Kong au ajuns si primele trenuri de mare viteza.

in Londra, cel mai mare protest anti-Brexit

Protestatarii care cer un referendum asupra acordului final in legatura cu Brexit-ul, au organizat un mars, in Londra, organizatorii miscarii spunand ca ar fi cea mai mare, cea mai vocala si mai importanta demonstratie de acest gen, relateaza BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )