Libnet.ro
UNICEF

07:45

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii in 2019

Antena3 Antena3,
Telefoanele care emit cele mai multe radiatii in 2019

In ciuda faptului ca smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, exista riscuri in utilizarea lor, datorate in special radiatiilor pe care acestea le emit, transmite Go4it. Majoritatea. continuă pe Antena3

Care sunt telefoanele care emit cele mai mari radiatii. iPhone si HTC sunt in top (FOTO)

Aproape toata lume aare un telefon inteligent, dar putini se gandesc la riscuri. Potrivit cercetatorilor, multe dintre smartphone-urilede pe piata se apropie destul de mult de limita teoretica de 1,6-.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: chinezii domina acest top

Pe langa specificatii, sisteme de operare sau autonomie, telefoanele mai sunt judecate si pe baza dozei de radiatii pe care o emit. in acest caz, telefoanele chinezilor sunt cele mai.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

Romanul care a sunat de cele mai multe ori la 112

Operatorii Serviciului Unic de Urgenta 112 se confrunta cu numeroase probleme din cauza romanilor carora le place sa faca reclamatii pentru situatii care nu reprezinta urgente, dar tin linia ocupata. Astfel, peste 50% din apelurile efectuate in anul 2018 la Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 sunt non-urgente. Mai exact, mai multi romani [] .

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine, apoi a adormit la locul faptei. Cum l-au gasit politistii

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine pentru ca, in cele din urma, sa adoarma la locul faptei. Incapabil sa se mai tina de propriile picioare, tanarul beat s-a prabusit prin geamul magazinului.

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine, apoi a adormit la locul faptei. Cum l-au gasit politistii - VIDEO

Un tanar din Slatina a spart mai multe magazine pentru ca, in cele din urma, sa adoarma la locul faptei. Incapabil sa se mai tina de propriile picioare, tanarul beat s-a prabusit prin geamul magazinului.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3038 seconds )