Libnet.ro
UNICEF

07:00

Kaspersky: Atacul asupra mai multor site-uri din Romania, unul de tip local la furnizorul de ...

România Liberă România Liberă,
Kaspersky: Atacul asupra mai multor site-uri din Romania, unul de tip local la furnizorul de ...

Specialistii Kaspersky Lab afirma ca situatia aparuta, miercuri dimineata, in cazul mai multor site-uri din Romania, inclusiv google. ro, a fost generata mai degraba de un atac local de tip DNS Domain Name System - n. r. ), la nivel de furnizor de servicii de internet, prin care infractorii cibernetici au modificat datele serverelor de pe domeniile rezervate cu ale lor, pentru a redirectiona traficul utilizatorului, potrivit Mediafax. Cand am aflat despre acest atac de tip DNS poisoning . continuă pe România Liberă

Kaspersky Lab Romania investigheaza atacul asupra serverelor Google si Yahoo! din Romania

Specialistii Kaspersky Lab Romania analizeaza atacul de tip DNS poisoning asupra site-urilor romanesti Google google. ro) si Yahoo! yahoo. ro), relateaza un comunicat de presa remis redactiei.

Site-uri romanesti, BLOCATE de SUA si UE. ...

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, potrivit Mediafax. Statele Unite au desfasurat in mai multe randuri importante operatiuni de acest tip, dar aceasta a fost prima realizata in cooperare cu Uniunea Europeana. Autoritatile britanice, belgiene, daneze, franceze si romane au participat la aceasta operatiune impreuna cu Europol si vamile americane ICE), potrivit unui .

Peste 130 de site-uri, inclusiv romanesti, blocate de SUA si UE. Paginile web, suspectate ca vand produse contrafacute

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, anunta Mediafax. Site-urile blocate vindeau numeroase articole contrafacute, copii ale produselor Nike sau Hermes, precum si ale marcii pentru copii Ergobaby. Toate produsele vandute erau falsuri, de calitate inferioara, potrivit directorului ICE, John Morton.

SUA si Europa au blocat 132 de site-uri, inclusiv din Romania, care vindeau produse contrafacute

Autoritatile americane si europene au blocat, luni, 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, relateaza AFP. Autoritatile britanice, belgiene,.

Peste 130 de site-uri, inclusiv romanesti, blocate de SUA si UE

Autoritatile americane si europene au anuntat ieri ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, relateaza sursele de presa.

SUA si UE spun STOP fake-urilor Chanel si Gucci. 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, BLOCATE

Autoritatile americane si europene au anuntat luni ca au blocat 132 de site-uri de Internet, inclusiv romanesti, care sunt suspectate ca vand produse contrafacute, informeaza AFP. Statele.

Cele mai ieftine penthouse-uri din Bucuresti

Apartamentele tip penthouse sau duplex, altadata bijuteriile oricarui proiect rezidential nou, sunt si ele atinse de criza. In ciuda scaderilor de pret aferente crizei, majoritatea proprietatilor de acest fel au inca valori extrem de piperate, dar pe.

Cel mai mare site din Romania, Google.ro a fost spart de hackeri. Ce mesaj a aparut pe ecran

Cel mai accesat site romanesc, google. ro, nu a fost disponibil miercuri dimineata, el fiind spart de hackeri. in loc de interfata obisnuita a google. ro a aparut un mesaj al unui hacker algerian. De asemenea, .

BNR are pe masa raportul Concurentei privind atacul asupra leului din 2008. Ce decizie va lua?

Consiliul Concurentei a transmis Bancii Nationale a Romaniei BNR) date preliminare privind presupusul atac speculativ asupra leului din 2008, care sunt cuprinse intr-o investigatie privind posibilitatea ca bancile sa se fi inteles intre ele.

Tulcea: S-a deschis cel mai mare parc solar din tara

Societatea RaRa Parc a deschis, ieri, in orasul tulcean Isaccea, cel mai mare parc solar functional din Romania, acesta urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )