Libnet.ro
UNICEF

16:15

Curs valutar BNR, 3 aprilie: Euro scade din nou. Ce se intampla cu dolarul

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, 3 aprilie: Euro scade din nou. Ce se intampla cu dolarul

Euro, pentru a doua zi la rand, a inregistrat o scadere usoara si cei cu credite in lei pot respira ceva mai usor. Banca Nationala a Romaniei BNR) a stabilit un nou curs valutar pe data. continuă pe Playtech

Curs valutar BNR azi, 2 aprilie: Euro scade din nou. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a stabilit un nou curs valutar pe data de 2 aprilie. Este pentru a doua zi la rand in care moneda europeana inregistreaza o scadere usoara -0,0011 lei), in timp ce dolarul american s-a apreciat usor +0,0128 lei). Francul elvetian a scazut cu 0,0102 lei, iar lira sterlina e pe [] .

Curs valutar BNR azi, 1 aprilie: leul inregistreaza o usoara crestere fata de euro si dolar

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat un nou curs valutar pe data de 1 aprilie. Moneda europeana s-a depreciat usor fata de leul romanesc scadere cu 0,0003 lei), in timp ce dolarul american s-a devalorizat si el scadere cu 0,0063 lei). Francul elvetian se afla in crestere +0,0021 lei), in timp ce lira sterlina [] .

Curs valutar BNR azi, 3 aprilie: Cum evolueaza principalele valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat cursul valutar, miercuri, 3 aprilie, la ora 13:00. Moneda europeana inregistreaza si astazi o scadere, pentru a treia zi consecutiva -0,0029 lei), in timp ce dolarul american a scazut si el -0,0203 lei). Francul elvetian s-a depreciat cu -0,0082 lei, iar lira sterlina este in crestere +0,0235 lei).

CURS VALUTAR 1 aprilie. Leul se apreciaza usor fata de euro

Banca Nationala a Romanieia afisat, luni, un curs de 4,7625 lei pentru un euro, in scadere cu 0,03 de bani -0,01%) fata de cotatia de 4,7628 lei stabilita in sedinta.

CURS VALUTAR 2 aprilie 2019. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 2 aprilie 2019. Banca Nationala a Romaniei a afisat, marti, un curs de 4,7614 lei pentru un euro, in scadere cu 0,02%, fata de cotatia anterioara, cand moneda unica europeana valora 4,7625.

Curs valutar BNR astazi, 1 aprilie: leul se intareste usor in fata euro

Leul incepe saptamana in crestere usoara fata de euro, dupa incheierea nefasta de saptamana trecuta. Moneda nationala s-a apreciat luni si in raport cu dolarul, chiar ceva mai consistent.

Curs valutar BNR astazi, 3 aprilie: leul creste fata de principalele valute

Leul s-a apreciat, miercuri, in fata principalelor valute, dupa un inceput de saptamana nu prea promitator. Moneda nationala a crescut usor in fata euro, pentru a treia sedinta consecutiva, si mai pronuntat in raport cu dolarul american, datorita.

Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] .

UPDATE Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] .

TITULARIZARE 2019. UPDATE. Guvernul a adoptat o ordonanta prin care peste 2.000 de profesori cu note mari la titularizare vor da din nou examen daca vor post permanent

Ministerul Educatiei a decis ca profesorii care care au luat la concursul de titularizare note mai mari de 7 si nu s-au angajat in urmatorii 6 ani de la sustinerea acestui concurs sa dea concurs din nou daca vor un post permanent in sistemul de educatie. in aceasta situatia sunt aproape 2. 000 de profesori care au obtinut nota 7 la titularizare in ultimii 6 ani si nu au gasit post permanent. in acest sens , Ministerul Educatiei a pregatit o ordonanta de urgenta prin care se anuleaza dreptul profesorilor de a se titulariza daca au luat note mai mari de 7 dar nu au gasit post permanent in ultimii 6 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )