Libnet.ro
UNICEF

18:45

Curs valutar BNR azi, 25 aprilie. Cum evolueaza principalele valute internationale

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR azi, 25 aprilie. Cum evolueaza principalele valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, joi, 25 aprilie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor fi folosite pentru toate tranzactiile efectuate in ziua urmatoare. in luna martie,cursul valutarmediu pentru euro a fost de 4,7538 minim de 4,7397 si maxim de 4,7640). Prin comparatie, in luna februarie media pentru moneda europeana [] . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR azi, 24 aprilie. Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 24 aprilie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale devin valabile pentru tranzactiile care se fac in ziua urmatoare. in luna martie,cursul valutarmediu pentru euro a fost de 4,7538 minim de 4,7397 si maxim de 4,7640). Prin comparatie, in luna februarie media pentru moneda europeana [] .

Curs valutar BNR azi, 22 aprilie: Ce se intampla cu leul in raport cu principalele valute

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar, luni, 22 aprilie 2019. Moneda europeana s-a depreciat in raport cu leul -0,0023 lei), in timp ce dolarul american a scazut cu 0,0021 lei. Francul elvetian s-a depreciat cu 0,0072 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0097 lei. in luna martie, cursul valutar mediu [] .

Curs valutar BNR azi, 23 aprilie. Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) anunta un nou curs valutar, marti, 23 aprilie, la ora 13:00. Cotatiile principalelor valute internationale vor fi disponibile in momentul in care BNR va comunica ratele de schimb. in luna martie,cursul valutarmediu pentru euro a fost de 4,7538 minim de 4,7397 si maxim de 4,7640). Prin comparatie, in luna februarie [] .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail 25 aprilie. Berbecii se hotarasc sa fie fericiti, Gemenii au parte de noi inceputuri

Iata pentru JOI 25 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscopul zilei pentru JOI 25 APRILIE. Pluto ESTE retrograd. Demoleaza tot si construieste ceva nou!

Ziua de 25 aprilie este una intensa din punct de vedere astrologic. Luna este in Carpricorn, Neptun si Saturn fac sextil, Saturn si Pluto sunt in conjunctie, iar Nodul lunar Sud e in Capricorn. Ca sa nu mai vorbim.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE - Restrictii de circulatie in Grecia, in perioada 25 aprilie - 1 mai 2019

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, in perioada 25 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, vor fi instituite restrictii de circulatie pentru vehiculele cu sarcina de peste 1,5 tone.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 25 aprilie, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca, mai ales in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si doar cu totul.

HOROSCOP 25 aprilie. Berbecii vor sa invete ceva nou, Gemenii isi schimba cercul social

Ziua de 25 aprilie este una intensa din punct de vedere astrologic. Luna este in Carpricorn, Neptun si Saturn fac sextil, Saturn si Pluto sunt in conjunctie, iar Nodul lunar Sud e in Capricorn. Ca sa nu mai.

CALENDAR ORTODOX 25 APRILIE. Joia Mare. Ce se intampla in aceasta zi mare

Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si.

HOROSCOP 25 APRILIE. Bani neasteptati pentru aceasta zodie!

Horoscop 25 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua e joi. Horoscop 25 aprilie Berbec Astazi este necesar sa acordati mai multa atentie perfectionarii intr-un anumit domeniu ori sa va extindeti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )