Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare scandal financiar din ultimii ani: doua miliarde de dolari, pierdute in eter de catre nemti

Playtech Playtech,
Cel mai mare scandal financiar din ultimii ani: doua miliarde de dolari, pierdute in eter de catre nemti

Printr-un set extraordinar de circumstante, din datele contabilicesti ale unui grup financiar important, au disparut doua miliarde de dolari. Cel mai probabil, este vorba de un furt care a fost. continuă pe Playtech

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

Focarul de COVID-19 de la abatorul din Germania unde lucreaza 6.000 de romani, cel mai mare din UE Ce scrie presa germana despre romanii plecati din zona de carantina

Focarul de COVID-19 de la fabrica de procesare a carnii Tonnies, la care lucreaza 6. 000 de romani, este cel mai mare din Uniunea Europeana. in acest caz, nu asistam doar la un lockdown, ci si la un aparent haos identitar. in parte, nu s-ar cunoaste adresele lucratorilor contractuali. Duminica, locuintele angajatilor abatorului au fost declarate zona in carantina. Unii muncitori care provin din Europa de Est ar fi fugit insa de la locurile de cazare. Printre ei s-ar afla mai multi romani care ar fi plecat sambata in tara, cu masini si microbuze, potrivit ziarului Bild.

VIDEO Spectacol pe cer: Inelul de foc, vizibil duminica

Iubitorii de astronomie vor avea parte duminica de cel mai spectaculos fenomen al eclipsei de soare din ultimii ani, asa numitul inel de foc, care va fi vizibil in vestul Africii, Peninsula Arabica, India si sudul Chinei, potrivit Guardian. Restul doritorilor vor putea urmari fenomenul online.

Seful politiei din New York ii acuza pe protestatari pentru cele mai grave revolte din ultimii ani Procurorul general a deschis o ancheta

Comisarul de politie din New York, Dermot Shea, a marturisit luni ca ofiterii sai au fost atacati cu caramizi, cutite, cosuri de gunoi si sticle in timpul protestelor recente impotriva nedreptatii rasiale, spunand ca acestea au fost printre cele mai grave revolte din oras de ani buni, potrivit Reuters.

FOTO Cum va arata iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

IPhone 12 inca e in grafic pentru o lansare in toamna. Ar fi primul telefon cu 5G de la Apple si, totodata, ar readuce un design pe care compania l-a mai folosit pe iPhone 4. Odata cu iPhone.

OMS: peste 180.000 de cazuri de coronavirus in lume intr-o singura zi, cel mai mare bilant zilnic de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri zilnice de Covid-19, majoritatea fiind confirmate in America de Sud si America de Nord, scrie BBC.

Subventie COVID-19 mai mare pentru fermierii din Europa

Parlamentarii europeni au crescut sprijinul pe care tarile Uniunii Europene il pot plati fermierilor.

Suspectul crimelor din Reading fusese in atentia contraspionajului britanic inca din 2019. Cine e barbatul retinut si care e strategia autoritatilor, dupa cel mai recent atac terorist din Marea Britanie

Barbatul retinut sub suspiciunea ca ar fi omorat trei persoane intr-un parc din Reading era o figura cunoscuta de MI5, agentia britanica de contraspionaj, sustin surse din zona de securitate nationala a.

Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Un abator din Germania a devenit cel mai mare focar de coronavirus din UE. Circa 1. 300 de lucratori sunt infectati, iar jumatate dintre ei sunt romani, conform datelor transmise duminica de Ministerul roman de Externe. Institutia precizeaza ca oficiul consular a fost notificat ca 17 romani au parasit locul de carantina, autoritatile locale facand demersuri pentru identificarea acestora.

VIDEO La plimbare alaturi de caprioare, in cel mai mare parc din Muntenia

Buzoienii care se plimba in Parcul Crang au din ce in ce mai des sansa sa dea ochii cu caprioarele care isi fac curaj si se apropie de zona amenajata a padurii. Zilele trecute, aparitia unei caprioare i-a lasat cu gura cascata pe cativa biciclisti care se plimbau pe aleile din parc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )