Libnet.ro
UNICEF

09:30

Compania romaneasca de jocuri video Amber a inregistrat cea mai buna cifra de afaceri din istoria sa in 2019

Adevărul Adevărul,
Compania romaneasca de jocuri video Amber a inregistrat cea mai buna cifra de afaceri din istoria sa in 2019

Amber a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifra de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei 13. 65 milioane de dolari). Marja de profit a companiei in 2019 a fost de 12%,. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Facebook testeaza cea mai radicala schimbare: aplicatia de mobil nu va mai fi la fel

De aproximativ un an, Facebook a introdus o serie de schimbari importante in aplicatiile sale de mobil si in interfata web. Cea mai recenta modificare vizeaza interfata Facebook din.

FOTO Cabana Cheile Butii de la poalele Retezatului Mic a fost mistuita de flacari. Era cea mai veche din zona

Complexul turistic Cheile Butii de la poalele Retezatului a fost mistuit de flacari. A fost cea mai veche cabana din zona de vest a Vaii Jiului.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Odata cu lansarea versiunii beta de iOS 14, vor ajunge online mai multe detalii despre schimbarile introduse de Apple in noul sistem de operare. Unele dintre cele mai interesante fac deja valuri.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Tesla, cea mai proasta masina intr-un top intocmit de JD Power

Tesla a obtinut cel mai slab punctaj dintre toti marii producatori in cadrul unui studiu privind calitatea, realizat de JD Power privind gradul de satisfactie al clientilor in primele 90 de zile de la achizitie, scrie WSJ si theverge. com.

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )