Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani pentru toti acesti romani. Ministrul Muncii a anuntat chiar acum noile masuri

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru toti acesti romani. Ministrul Muncii a anuntat chiar acum noile masuri

Cand vine vorba de somaj tehnic, Guvernul sustine ca a facut deja platile. Conform ministrului Muncii, circa 2,7 miliarde de dolari au fost alocati. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si. continuă pe Playtech

Se dau bani pentru parinti! Cum vor putea beneficia de acest ajutor si ce conditii trebuie sa indeplineasca

O noua legea intrat in vigoare, duminica, conform careia parintii vor putea sa ceara bani de la primarie pentru bona, dar numai daca au copiimici. Pentru acest ajutor financiar.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Unele domenii trebuie sa ramana inchise. Pe acestea le vom sprijini prin continuarea somajului tehnic. O parte din bugetul pentru plata somajului tehnic va fi din resurse europene (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul va continua sa asigure plata somajului tehnic pentru angajatii din domenii in care inca nu a fost.

MINISTRUL MUNCII: ii asigur pe cei care au iesit la pensie in strainatate ca nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari celor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor.

S-a decis, se dau 2.500 de lei pentru sute mii de romani. Ce conditii sunt impuse pentru toti cei care au nevoie

Guvernul asigura un ajutor pentru urmatoarele luni pentru sute de mii de romani. Vorbim, in prima faza, de procent din salariul brut, dar si de bani directi pentru anumite categorii de.

VIDEO Ministrul Muncii, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka ramasi pe drumuri. in doua zile li se vor oferi variante pentru relocare

Violeta Alexandru a venit special la Focsani pentru a discuta cu autoritatile judetene si cu angajatorul despre ceea ce este de facut in cazul muncitorilor din Asia.

P GRATUIT, kit de siguranta pentru toti constructorii!

Ceresit sustine constructorii din toate santierele! Henkel, prin brandul Ceresit, isi doreste sa sustina activitatea constructorilor, avand ca prioritate siguranta muncii acestora. Ceresit este lider pe piata materialelor de constructii pentru finisari, cu o notorietate de 99% in randul specialistilor, conform studiilor efectuate.

Amenzi pentru toti participantii la sarbatorirea premierului Ludovic Orban

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a aplicat, sambata, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea mastii si fumatul in spatii inchise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3. 000 de lei pentru ca nu purta masca si fuma in birou, ministrii Economiei si Transporturilor, Virgil Popescu si Lucian Bode au fost sanctionati cu cate 2. 500 de lei pentru nepurtarea mastii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie sa plateasca 1. 000 de lei pentru purtarea mastii in mod necorespunzator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )