Libnet.ro
UNICEF

15:30

Facebook investeste 10 milioane de dolari in lupta impotriva nedreptatii rasiale

Adevărul Adevărul,
Facebook investeste 10 milioane de dolari in lupta impotriva nedreptatii rasiale

Mark Zuckerberg a anuntat duminica seara ca Facebook investeste 10 milioane de dolari intr-o campanie impotriva nedreptatii rasiale. continuă pe Adevărul

Facebook investeste 10 milioane de dolari in lupta impotriva nedreptatii rasiale

Mark Zuckerberg a anuntat duminica seara ca Facebook investeste 10 milioane de dolari intr-o campanie impotriva nedreptatii rasiale.

PepsiCo Romania doneaza 436 de mii de dolari in lupta impotriva COVID-19

PepsiCo Romania, unul dintre liderii industrei de produse alimentare si bauturi racoritoare, si Fundatia PepsiCo sustin comunitatile afectate de criza COVID-19 prin donatii in valoare totala de 436. 000 de dolari.

Facilitati fiscale in valoare totala de 10 milioane lei pentru firmele din Brasov

Consiliul Local Municipal Brasov aaprobat acordarea unor facilitati fiscale pentru firmele din localitate afectate de pandemie. Printre aceste masuri se numara si reducerea cu 50% a impozitului pe cladiri si a taxei de ocupare a domeniului public. Efortul bugetar reprezinta aproape 10 milioane lei.

Carmistin a anuntat ca investeste 8 milioane de euro in proiectul de modernizare si repunere in functiune a fostelor ferme Piscani

Grupul Carmistin a anuntat ca investeste 8 milioane de euro in proiectul de modernizare si repunere in functiune a fostelor ferme Piscani, din Scornicesti, judetul Olt, investitie care va crea peste 250 de locuri de munca.

O zi de lucru in prima linie de lupta impotriva Covid-19. Asistenta medicala Ancuta Petcu: in asteptarea rezultatelor testelor, nu stiu pentru cine ma tem mai tare, pentru pacienti sau pentru colegi

Asistenta medicala Ancuta Petcu vede in fiecare zi 80-100 de pacienti pe care ii testeaza pentru coronavirus, dar in zona de triaj epidemiologic intalneste zilnic de 10 ori mai multi. Nu am cum sa uit vreodata cum am ajuns acasa la una dintre colegele noastre pentru testare Covid la domiciliu. Copiii ei s-au speriat foarte tare de mine pentru ca purtam echipamentul de protectie ce ma facea sa arat ciudat, imi distorsiona pana si vocea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )