Libnet.ro
UNICEF

17:15

Facebook risca sa primeasca o amenda de mai multe miliarde de dolari. Care este motivul...

B1 B1,
Facebook risca sa primeasca o amenda de mai multe miliarde de dolari. Care este motivul...

Guvernul SUA negociaza cu Facebook o amenda de mai multe miliarde de dolari legata de protejarea insuficienta a confidentialitatii datelor utilizatorilor, potrivit unui articol publicat joi de Washington Post,. continuă pe B1

PROTEJAREA DATELOR UTILIZATORILOR: Guvernul SUA negociaza cu Facebook o amenda de mai multe miliarde de dolari

Guvernul american negociaza cu Facebook o amenda de mai multe miliarde de dolari legata de protejarea insuficienta a confidentialitatii datelor utilizatorilor, potrivit unui articol publicat joi de Washington Post, transmite Reuters.

Top 20 companii farmaceutice care au vandut cele mai multe medicamente in 2018

Romanii au cumparat, in 2018, mai multe medicamente decat in anul anterior. Valoarea medicamentelor eliberate catre pacientii din Romania a crescut cu 13,8% fata de 2017, depasind 16 miliarde de lei la pret de distributie, reiese din Pharma .

Atac armat in Statele Unite: mai multe victime

Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-o suburbie din Chicago, nordul SUA, ranind mai multe persoane, intre care patru politisti, atacatorul fiind arestat, au anuntat presa si autoritatile locale,.

Care sunt tarile cu cele mai multe casatorii din UE. Romnia este n top

Noile statistici publicate de Eurostat pentru Ziua indragostitilor au dezvaluit care dintre tarile Uniunii Europene au cele mai mari rate de casatorie, scrie Euronews. Lituania a inregistrat cele mai multe casatorii la mia de persoane 7,5) in 2017, iar Romania e pe locul doi cu 7,3.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

Stirile ProTV: Mai multe companii din vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romnia. O lovitura grea

2019 a venit cu vesti proaste pentru economie, dar si pentru mii de angajati. Mai multe companii multinationale care activau in vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romania, drept urmare cei care lucrau acolo trebuie sa isi caute de lucru.

Mai multe fabrici din zona Arad isi inchid portile si se muta in Ungaria

Inca o fabrica din Romania si-a inchis recent portile, preferand concedierea angajatilor, desi avea afaceri infloritoare, de peste 200 milioane de lei, din care peste 7 milioane de lei au fost profit. PotrivitnewsAr. ro mai multe companii mari din zonele industriale Arad si Curtici) au de gand sa-si mute liniile de productie in Ungaria sau Macedonia, peste 5. 000 de angajati urmand sa fie disponibilizati.

Romnca de 20 de ani, condamnata pentru mai multe furturi n Manchester. Victimele, tlharite pe strada sau n cafenele. Ea le-a spus magistratilor ca i s-a parut prea greu sa munceasca

O romanca de 20 de ani a fost condamnata la inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce comis mai multe furturi, impreuna cu o alta femeie, in centrul orasului Manchester. Tanara a recunoscut comiterea a noua furturi si le-a spus magistratilor ca a avut un loc de munca, dar i s-a parut prea greu sa munceasca, astfel ca s-a apucat de furat, potrivit Manchester Evening News.

Iubita italianului cu opt clase care a operat la mai multe clinici: Nu conteaza daca a facut sau nu interventii. Este un doctor foarte bun

Italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, le-a cerut miercuri magistratilor sa fie plasat sub control judiciar, spunand ca regreta tot ce a facut, a precizat avocatul acestuia, subliniind ca Matteo Politi a incheiat un contract de mediere pentru fapta de inselaciune, deoarece este dispus sa se impace cu victimele. De asemenea, iubita italianului a spus ca are deplina incredere in el si ca este un doctor foarte bun.

Mai multe sectii de votare pentru alegatorii din stanga Nistrului vor fi reamplasate

Mai multe sectii de votare deschise pentru alegatorii din localitatile din stanga Nistrului, municipiul Bender si unele localitati ale raionului Causeni, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, vor fi reamplasate in alte localitati. O decizie in acest sens a fost adoptata in sedinta de marti, 12 februarie, a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )