Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Cum arata iPhone X Plus, telefonul mai mare decat un Samsung

Playtech Playtech,
FOTO Cum arata iPhone X Plus, telefonul mai mare decat un Samsung

Apple a fost cel putin conservatoare cand a fost vorba de dimensiunea telefoanelor sale. Schimba lucrul acesta in 2018 cu trei modele speciale. Acum le si vedem unul langa altul. Apple tocmai a devenit o companie de un trilion de dolari. Vestea vine cu aproximativ o luna inainte sa-si prezinte noile telefoane. iPhone X va []. continuă pe Playtech

FOTO Clujul s-a imbracat in Untold. Cel mai mare festival din Romania aduce in capitala Transilvaniei 10.000 de straini

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, se desfasoara in perioada 2-5 august si va gazdui zilnic circa 90. 000 de persoane, conform estimarilor organizatorilor. inca din prima zi, centrul orasului a fost ocupat de mii de tineri. Adevarul a vorbit in prima zi de festival cu cativa dintre untoldistii, care au venit din Suedia, Grecia, Belgia, Germania, Anglia.

Cu fundul la vedere: Fiica lesbiana a celui mai mare artist (FOTO)

Fiica celui mai mare artist al tuturor timpurilor a iesit pe strada intr-o tinuta care a atras toate privirile. Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, isi exploreaza din plin atuurile de femeie si.

FOTOCum atrage Untold 10.000 de tineri din strainatate. Giorgios, din Creta: E cel mai ieftin festival din Europa

Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, se desfasoara in perioada 2-5 august si va gazdui zilnic circa 90. 000 de persoane, conform estimarilor organizatorilor. inca din prima zi, centrul orasului a fost ocupat de mii de tineri. Adevarul a vorbit cu cativa dintre untoldistii care au venit din Suedia, Grecia, Belgia, Germania, Anglia.

Timisoara, cea mai mare piata de birouri din provincie

Activ Property Services: Stocul de birouri din Timisoara a crescut cu 53. 000 de metri patrati in primele sase luni din 2018 Timisoara a devenit, la jumatatea acestui an, cea mai mare piata de birouri din provincie, depasind suprafata de birouri in functiune din Cluj-Napoca, pentru prima data, arata un comunicat transmis de Activ Property Services. Potrivit companiei de consultanta imobiliara, aceasta evolutie este o urmare a volumelor record de activitate consemnate in Timisoara, in ultimii doi ani, atat in ceea ce priveste livrarile de stoc nou, cat si in ceea ce priveste volumul de tranzactii de inchiriere.

Profit cu 128% mai mare pentru cea mai mare banca din Romania

Profitul net al BCR, cea mai mare banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a crescut cu 128% in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 697 milioane lei 149,7 milioane euro), in contextul in care a institutia financiara inregistrat un avans de peste 50% al creditarii retail.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

webPR: PeliFilip a asistat Forte Partners n cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman. Se poate observa un trend crescator al pietei imobiliare din Romania, sustinut de un numar tot mai mare de tranzactii finalizate sau pe cale de a fi incheiate. Vanzarea proiectului de birouri The Bridge, cu siguranta, va ramane una dintre cele mai importante tranzactii ale anului 2018. Le multumim celor de la Forte Partners pentru increderea pe care ne-o ofera, a declarat Oana Badarau, Partner si Head of Real Estate, PeliFilip.

BCR face profit de peste doua ori mai mare in primul semestru: pe ce s-a bazat cresterea bancii?

BCR, cea mai mare banca din piata locala dupa active, a raportat un profit net semestrial de peste doua ori mai mare decat in perioada similara din 2017, in contextul unui avans de peste 50% al creditarii pe zona de retail si o crestere solida a.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

LOTO: Premiul urias castigat la Joker. Este cel mai mare din istoria jocului

Loteria Romana a anuntat, joi seara, ca s-a castigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,5 milioane de euro, biletul castigator fiind jucat la o agentie din judetul Teleorman. Jucatorul a platit 7,3 lei si are la dispozitie 90 de zile sa revendice premiul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )