Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un hacker a primit zece ani de inchisoare pentru ca a furat milioane

Playtech Playtech,
Un hacker a primit zece ani de inchisoare pentru ca a furat milioane

De multe ori scriem de atacurile hackerilor, de faptul ca fura milioane de dolari si de putine ori de faptul ca sunt prinsi. Un hacker care a furat milioane de dolari abuzand de telefoanele. continuă pe Playtech

Decizie blanda in dosarul crimei socante de la Sebes. Ucigasul cu cutit a fost condamnat la 13 ani de inchisoare pentru omor

Tribunalul Alba a pronuntat luni, 4 februarie 2019, prima deciziei intr-un dosar de omor care a bulversat comunitatea din municipiul Sebes. Autorul crimei a fost condamnat la doar 13 ani de inchisoare.

Tanarul din Alba care a lovit intentionat cu masina trei persoane va sta 5 ani la inchisoare pentru tentativa de omor

Tanarul in varsta de 22 de ani din comuna Sohodol, judetul Alba, judecate pnetru infractiunea de tentativa de omor dupa ce a lovit intentionat cu masina trei persoane va sta 5 ani la inchiosare.

Ct de greu se construiesc drumurile n tara: dupa zece ani de ncercari, reabilitarea unui tronson din DN6 ntre Alexandria si Craiova e din nou blocata / Aceeasi soarta risca si un tronson etern tergiversat din centura Capitalei

De aproape un deceniu autoritatile de la Drumuri se chinuie fara succes sa reabiliteze un sector din DN6 Alexandria - Craiova. Initial a fost un contract reziliat cu Romstrade a lui Nelu Iordache, iar de patru ani e in curs o alta licitatie. Dupa un constructor scos din joc in urma contestatiilor, Compania de Drumuri descalifica pe ultima suta de metri si ultimul ofertant si anuleaza cu totul licitatia, punand cruce proiectului. Constructorul, o firma italiana, contesta acum decizia. Pe de alta parte, acelasi constructor ar putea avea oferta castigatoare pentru un alt proiect tergiversat: largirea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - astfel incat si aici s-ar putea complica situatia. Cu toate acestea, Compania de Drumuri tocmai ce a semnat recent cu acelasi constructor italian un contract de 58 de milioane de euro pentru Centura Timisoara Sud.

Turcia: Doua foste parlamentare de origine kurda au fost condamnati la ani grei de inchisoare pentru terorism

O curte de justitie din Turcia le-a condamnat la ani grei de inchisoare pe doua foste parlamentarede origine kurda pentru ca au apartinut unei organizatii teroriste, dar si pentru ca au diseminat.

Zece ani de cnd Romnia a cstigat la Haga, contra Ucrainei, n dosarul Insula Serpilor

Ministerul roman al Afacerilor Externe saluta aniversarea a 10 ani de la pronuntarea Hotararii Curtii Internationale de Justitie in cauza Delimitarea Maritima in Marea Neagra Romania contra Ucraina), informeaza un comunicat MAE.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )