Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mai multi decat ai crede au cheltuit miliarde de dolari in Pokemon Go

Playtech Playtech,
Mai multi decat ai crede au cheltuit miliarde de dolari in Pokemon Go

Pokemon Go a fost lansat iulie 2016 si a innebunit o lume intreaga timp de o luna, doua, dar apoi a disparut din presa. Faptul ca jocul nu mai este la fel de intens mediatizat ca in trecut. continuă pe Playtech

Cinci domenii in care femeile au salarii mai mari decat barbatii (statistica INS)

Anul trecut, femeile au castigat in medie cu circa 4% mai putin decat barbatii, insa sunt cateva domenii in care veniturile acestora au fost cu cateva sute de lei mai mari decat ale barbatilor.

Cinci domenii in care femeile au salarii mai mari decat barbatii, in Romania(INS)

Anul trecut, femeile au castigat in medie cu circa 4% mai putin decat barbatii, insa sunt cateva domenii in care veniturile acestora au fost cu cateva sute de lei mai mari decat ale barbatilor.

Uniunea Europeana - probleme mai urgente decat Brexitul

Uniunea Europeana are probleme mai urgente decat viitoarea relatie a Marii Britanii cu blocul european, incepand cu viitorul uniunii, considera Bruno Le Maire, ministrul francez al Finantelor, scrie Reuters.

Vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Temperaturile vor fi cu 8 grade mai coborate decat valorile normale

O informare meteo de racire accentuata a vremii, valabila pentru toata tara, a intrat in vigoare astazi la ora 9. 30 si este valabila pana joi la ora 9. in intervalul mentionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor fi in general cu 4 8 grade mai coborate decat normele perioadei.

Liber profesionistii - mai numerosi decat angajatii pana in 2035

Masinile dotate cu inteligenta artificiala vor munci mai mult decat oamenii, pana in anul 2025, iar numarul liber profesionistilor il va depasi pe cel al angajatilor pana in anii 2035, in timp ce programul si locul de munca se vor flexibiliza semnificativ, estimeaza specialistii INACO - Initiativa pentru Competitivitate.

STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta.

La Timisoara, ca in vestul salbatic! O asistenta, BATUTA CRUNT de mai multi ROMI in fata Spitalului de Urgenta

La Timisioara, ca-n codru! O asistenta medicala fost batuta crunt de mai multi romi, chiar in fata spitalului. Asistenta venea cu masina proprie la serviciu, iar in fata Spitalului Judetean din Timisoara.

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

Pokemon GO devine unul dintre putinele jocuri pentru smartphone care depaseste relativ rapid pragul de doua miliarde dolari ncasari

Pokemon Go, jocul creat de compania Niantic Labs, a devenit printre putinele care au dpasit pragul de doua miliarde de dolari incasari in sub doi ani si jumatate din momentul lansarii. Japonia este tara unde jocul a obtinut cele mai mari venituri, iar SUA locul cu cele mai multe descarcari.

Tot mai multi medici REFUZA avorturile: Spitalul de Urgenta din Vaslui urmeaza exemplul colegilor din Botosani! Motivul? CONSTIINTA...

Avorturile la cerere nu mai sunt facute de medicii de la Spitalul de Urgenta din Vaslui, care invoca motive religioase si de constiinta. Ginecologii efectueaza doar intreruperile de sarcina atunci cand.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )