Libnet.ro
UNICEF

18:45

Milioane de dolari, din bitcoin furat: performanta romanului care a facut inconjurul lumii

Playtech Playtech,
Milioane de dolari, din bitcoin furat: performanta romanului care a facut inconjurul lumii

Nu mai putin de 15 romani au pledat vinovati in urma cu cateva zile intr-un tribunal din SUA. Ei s-au imbogatit ilegal din bitcoin, pana sa fie prinsi de autoritatile american. Un. continuă pe Playtech

TransferGo a primit o finantare de 10 milioane dolari

Platforma online TransferGo, folosita si de romanii plecati in strainatate sa trimita bani acasa, a obtinut, marti, o noua investitie, in valoare de 10 milioane de dolari, din partea unor fonduri de capital de risc, scrie TechCrunch.

Cum arata apartamentul de 16,7 milioane de dolari din New York al actorului Matt Damon

Actorul locuieste in cel mai scump apartament din cartierul istoric Brooklyn Heights. Starul din Identitatea lui Bourne si-a cumparat acest apartament in decembrie 2018, fiind incantat ca este un triplex - se intinde pe etajele 11 si 12 ale cladirii plus acoperisul, avand o suprafata totala de 577 metri patrati.

Nu au fost locuri. Cum a fost plimbata tanara de 17 ani incendiata pe 90% din corp intre doua spitale care nu au nicio legatura cu tratarea marilor arsi

Tanara de 17 ani stropita cu benzina si incendiata de un barbat condamnat la inchisoare pe viata pentru 5 crime si eliberat conditionat este in acest moment in stare critica. Are arsuri profunde pe aproape 90% din corp, inclusiv capul si scalpul arse, si arsuri ale cailor respiratorii, a declarat pentru HotNews. ro medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, al treilea spital unde a ajuns victima. Initial, tanara a fost plimbata prin doua spitale care nu au conditii pentru tratarea unui ars atat de grav - Drobeta Turnu Severin si Craiova. in putinele spitale romanesti care pot ingriji arsi grav nu au fost locuri, au precizat reprezentantii Ministerului Sanatatii pentru HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )