Libnet.ro
UNICEF

23:00

Veste proasta pentru persoanele varstnice. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare la domiciliu

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru persoanele varstnice. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare la domiciliu

Starea de urgenta se preconizeaza a se prelungi, iar cei mai afectati sunt batranii. Cat vor trebui sa mai suporte acestia izolarea la domiciliu? Veste trista pentru varstinci. Cat s-ar putea prelungi perioada de izolare? Izolarea la domiciliu tine in loc vietile oamenilor, trage in jos multe afaceri si ii obliga pe cei mai multi . continuă pe Playtech

AGENTIILE DE PRESA: Trasurile din Viena livreaza preparate culinare pentru persoanele varstnice

Trasurile care obisnuiau sa transporte turisti in Viena, una dintre atractiile capitalei austriece, ale carei strazi pavate sunt in prezent aproape goale, au fost transformate provizoriu intr-un serviciu care livreaza alimente si preparate culinare pentru persoanele varstnice, informeaza AFP joi.

Intervalul orar de iesire pentru persoanele varstnice ar putea fi modificat

Secretarul de stat in ministerul de Interne Bogdan Despescu a declarat, sambata, ca este posibila modificarea intervalului orar in care varstnicii sa poata iesi din case. Despescu a precizat ca la nivelul Comitetului pentru Situatii de Urgenta urmeaza sa sa fie discutata situatia generata de aglomeratia din piete. in week-end se formeaza cozi la pietele agroalimentare si supermarketuri in special intre orele 11. 00 si 13. 00 cand au ies pensionarii la cumparaturi.

P Cursuri IT la jumatate de pret pentru persoanele proaspat intrate in somaj si noi oferte educationale

Academia ieseana Wantsome ofera 50% discount la toate cursurile sale introductive pentru persoanele care au intrat in somaj tehnic sau non tehnic in ultima perioada precum si o serie de beneficii noi pentru cei interesati sa studieze IT-ul fara sa-si fi pierdut locul de munca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )