Libnet.ro
UNICEF

15:30

Analiza Trump vs. Joe Biden. Cine are cele mai mari sanse sa iasa presedintele Americii?

Playtech Playtech,
Analiza Trump vs. Joe Biden. Cine are cele mai mari sanse sa iasa presedintele Americii?

In urma cu treizeci si unu de ani, Donald Trump si Joe Biden apareau la emisiunile televizate la nivel national. Amandoua erau difuzate la mai putin de o ora distanta. Analiza Trump vs. Joe Biden in acea noapte, 5 septembrie 1989, Biden il critica pe presedintele de atunci George H. Bush pentru ca este prea . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Octavian Ticu: Un candidat unionist are cele mai multe sanse de victorie in alegerile prezidentiale

Candidatul Partidului Unitatii Nationale in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Octavian Ticu, este optimist in privinta sanselor sale in alegeri, in pofida faptului ca sondajele de opinie arata ca in turul doi vor ajunge Maia Sandu si Igor Dodon. Liderul PUN spune ca nu are incredere in sondaje si ca un candidat unionist are cele mai mare sanse de victorie.

Constanta starneste cele mai mari pasiuni electorale. Doar Sectorul 1 din Bucuresti intrece, la numar de candidati, orasul-port de la Marea Neagra

Constanta este cel mai ravnit oras din provincie, mai ravnit si decat toate sectoarele de Capitala cu exceptia elitistului Sector 1 din Bucuresti. Judecand dupa clasamentul national intocmit de Expert Forum, ONG-ul specializat pe analiza si statistica electorala, Constanta are cei mai multi pretendenti in a-i conduce destinele.

Trump vs. Biden. Cine e preferat de investitori in functie de masurile propuse

O ampla analiza asupra profilurilor candidatilor si pozitia lor cu privire la elementele cheie ale pietei, dar si a efectelor pe care propunerile lor le pot avea asupra investitorilor a fost prezentata marti de XTB Romania.

Sondaj: Joe Biden il devanseaza pe Trump in sase state indecise. Conventia Republicana nu a schimbat nimic in campania electorala

Democratul Joe Biden il devanseaza pe Donald Trump intr-un sondaj de opinie realizat de CNBCChange Research in sase state indecise, in conditiile in care Conventia Nationala Republicana nu a schimbat nimic in cursa pentru Casa Alba.

Donald Trump ii acuza pe Joe Biden si Kamala Harris ca pun vieti in pericol cu retorica nesabuita anti-vaccin. Ce a declarat tandemul democrat

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca Joe Biden si Kamala Harris, tandemul cu care democratii vor sa mearga la Casa Alba, ar trebui sa prezinte scuze imediat pentru retorica nesabuita anti-vaccin.

Un cabinet de consiliere politica a lui Joe Biden, avertizat de Microsoft ca a fost tinta unor hackeri rusi

Microsoft a avertizat recent SKDKnickerbocker, un cabinet de consiliere politica ce lucreaza pentru campania lui Joe Biden, candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie, ca a fost tinta unor hackeri - sustinuti de Rusia - declara trei surse apropiate dosarului pentru Reuters.

Un cabinet de consiliere politica a lui Joe Biden, avertizat de Microsoft ca a fost tinta unor hackeri rusi

Microsoft a avertizat recent SKDKnickerbocker, un cabinet de consiliere politica ce lucreaza pentru campania lui Joe Biden, candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie, ca a fost tinta unor hackeri - sustinuti de Rusia -, declara trei surse apropiate dosarului pentru Reuters, conform news. ro.

Concluzia lui Cristoiu, dupa ce a analizat cele mai noi sondaje. Cine va detine puterea absoluta in Romania

Ion Cristoiu a analizat cele mai noi sondaje privind intentia de vot la alegerile locale si afirma ca tendinta este ca alegatorii sa dea castig partidelor de dreapta si la scrutinul din 27 septembrie, si la cel parlamentar. Si asta din cauza ca opozitia de stanga este firava, fapt care pune democratia la grea incercare.

Motivul pentru care Anna Lesko a ajuns la divort. Cu cine s-a mai iubit artista inainte de tatal copilului ei

De ce a divortat Anna Lesko? Gurile rele vorbeau de infidelitate, altii de iubirea lipsa. Care a fost, de fapt, povestea si cu cine s-a mai iubit in trecut cunoscuta artista? Detalii mai putin cunoscute despre una dintre cele mai sexy artiste de la noi! Detalii nestiute despre viata Annei Lesko Anna Lesko a devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )