Libnet.ro
UNICEF

17:00

Chiar e pe bune! Donald Trump, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Playtech Playtech,
Chiar e pe bune! Donald Trump, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a fost nominalizat Premiul Nobel pentru pace. Propunerea a fost facuta de un politician din Norvegia. Donald Trump nominalizat la Premiul Noble pentru Pace Parlamentarul norvegian Christian Tybring-Gjedde l-a nominalizat pe Donald Trump la Premiul Nobel pentru pace, transmite Sky News. Presedintele Statelor Unite a fost propus datorita . continuă pe Playtech

Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace de catre un parlamentar norvegian

Un parlamentar norvegian l-a propus pe presedintele SUA, Donald Trump, drept candidat la Premiul Nobel pentru Pace in 2021 pentru sprijinul acordat intelegerii dintre Israel si Emiratele Arabe Unite, a informat miercuri postul Fox News Radio, citat de EFE si Agerpres.

La cateva saptamani dupa acordul istoric intre Israel si EAU, presedintele Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Tybring-Gjedde: Barack Obama n-a facut nimic

La aproape o luna dupa ce a ajutat laintermedierea acordului de pace intre Israel si Emiratele Arabe Unite, Donald Trump, presedintele SUA, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021,.

Donald Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Un parlamentar norvegian l-a propus pe Donald Trump drept candidat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, ca semn de recunostinta pentru sprijinul acordat de cel de-al 45-lea presedinte american normalizarii relatiilor dintre Israel si Emiratele Arabe Unite EAU).

Bezos e tot primul pe lista celor mai bogati oameni, iar pandemia l-a lasat pe Donald Trump mai sarac cu 600 de milioane de dolari

Jeff Bezos, seful lui Amazon, deschide lista Forbes a celor mai bogati americani pentru al treilea an consecutiv, in vreme ce presedintele american Donald Trump a coborat multe locuri din cauza ca pandemia a lovit in cladirile de birouri, hotelurile si complexurile sale turistice.

Averea lui Donald Trump, in declin. Ce loc ocupa in topul miliardarilor Forbes. Jeff Bezos, lider autoritar

Jeff Bezos a dat o noua lovitura. Omul de afaceri este cel mai bogat om de afaceri pentru cel de-al treilea an consecutiv in topul Forbes. in primii 400 de miliardari americani este si presedintele Donald Trump, a .

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

Donald Trump: Biden este o persoana proasta, stiti asta!

Donald Trump l-a jignit pe Joe Biden, contra-candidatul pentru functia de presedinte al Statelor Uni.

Donald Trump ii acuza pe Joe Biden si Kamala Harris ca pun vieti in pericol cu retorica nesabuita anti-vaccin. Ce a declarat tandemul democrat

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca Joe Biden si Kamala Harris, tandemul cu care democratii vor sa mearga la Casa Alba, ar trebui sa prezinte scuze imediat pentru retorica nesabuita anti-vaccin.

Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Daca ai o afinitate pentru activitatea politicienilor in mediul online, te vei bucura probabil sa afli ca Donald Trump este departe de a fi cel mai urmarit om politic, cel putin pe Twitter. La.

Cine ar castiga acum cursa pentru Casa Alba. Donald Trump nu sta deloc bine in sondaje

Daca alegerile pentru Casa Alba ar fi organizate acum, Donald Trump ar pierde ce-l de-al doilea mandat. Sondajele CBS News YouGov arata ca Joe Biden este fruntasul cursei prezidentiale din 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )