Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este si cum arata sora secreta a Melaniei Trump. Cu ce se ocupa Ines

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata sora secreta a Melaniei Trump. Cu ce se ocupa Ines

Prima Doamna a Americii este una dintre cele mai populare femei din lume. Melania Trump, in varsta de 50 de ani, nascuta Knauss, a venit pe lume in Slovenia si a dat lovitura in Statele Unite ale Americii, odata ce s-a casatorit cu miiardarul Donald Trump. Cine este sora Melaniei Trump Prea putine lucruri se . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata sora secreta a Melaniei Trump? Ines este cu doi ani mai mare decat prima-doamna

Prima Doamna a Americii este una dintre cele mai populare femei din lume. Este vorba despre Melania Trump, in varsta de 50 de ani, nascuta Knauss. Frumoasa care a venit pe lume in Slovenia a dat lovitura, asadar, in State, odata ce s-a casatorit cu miliardarul Trump.

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu .

Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politica

Nepoata presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a ajuns sa fie angajata pe merit la Institutul Cultural Roman, dupa cum sustine politicianul. Cine este nepoata lui Marcel Ciolacu si unde a fost angajata. Scandalul care zguduie scena politica Marcel Ciolacu a facut declaratii vizavi de angajarea nepoatei sale, Andreea, la Institutul Cultural Roman. Seful PSD spune .

Melania Trump are o sora secreta. Cum arata Ines Knauss, mai mare cu doi ani ca Prima Doamna a SUA (GALERIE FOTO)

Melania Trump este una dintre cele mai populare femei din lume. Fostul fotomodel este cea de-a treia sotie a lui Donald Trump si Prima Doamna a Statelor Unite. La bratul lui Donald sau din pictorialele revistelor.

Surprize, surprize: Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin. Putini stiu ca vedeta a fost casatorita la o varsta frageda

Andreea Marin, supranumita Zana Surprizelor, ascunde un secret teribil care a iesit de curand la iveala. Desi a intrat in atentia presei mondene nu de putine ori ca urmare a mariajelor repetate esuate, putini.

Cine este Alexandra Anghel, iubita vloggerului COLO, retinut pentru instigare la viol (VIDEO)

Alexandu Balan, vloggerul bucurestean de 28 de ani, a fost retinut de Politie, marti seara, sub acuzatia de instigare la viol pe canalul sau de Youtube, urmarit de peste 850. 000 de oameni. Desi este intr-o r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )