Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionarul care a umilit-o

Playtech Playtech,
Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionarul care a umilit-o

In momentul in care Meghan Markle s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai puternici oameni din lume a avut o replica acida. Aceasta n-a ramas datoare. Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionar Este vorba de nimeni altul decat Donald Trump. Acesta le-a adresat un mesaj care dadea de inteles ca . continuă pe Playtech

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Le-a transmis femeilor sa mearga la urne

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma, potrivit Mediafax.

Alegeri prezidentiale in SUA: Meghan Markle lanseaza un apel la schimbare

Actrita americana Meghan Markle, sotia printului Harry, a renuntat joi la neutralitatea ce ii caracterizeaza in mod normal pe membrii familiei regale britanice, lansand un apel la schimbare la viitoarele alegeri prezidentiale din SUA, din 3 noiembrie.

Harry si Regina au avut o cearta inainte de nunta cu Meghan Markle. Mezinul i-a adresat vorbe grele bunicii sale

Relatia dintre Printul Harry si actrita Meghan Markle a starnit numeroase controverse in Familia Regala. Mezinul Printesei Diana se pare ca ar fi ajuns chiar sa se certe cu bunica lui, Regina pentru actuala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )