Libnet.ro
UNICEF

09:15

Donald Trump, desfiintat pe Twitter cu propriile arme: S-a deschis sezonul de vanatoare!

Playtech Playtech,
Donald Trump, desfiintat pe Twitter cu propriile arme: S-a deschis sezonul de vanatoare!

De aproximativ o saptamana, situatia din Statele Unite ale Americii este una foarte tensionata si nu pare sa se linisteasca prea curand, iar Donald Trump, in mod previzibil, a ales. continuă pe Playtech

Donald Trump vs Twitter

In ciuda concurentei altor subiecte cu mare impact international, in primul rind accentuarea tensiunilor geopolitice dintre Statele Unite si China, disputa Donald Trump Twitter a fost si ea intens mediatizata. Pe buna dreptate, pentru ca are o semnificatie mai larga, aduce in discutie maniera in care ne raportam la retelele sociale in general, la impactul acestora in plan politic si societal in ansamblu. Pot fi retelele sociale, cu trimitere in principal la Twitter si Facebook, considerate doar niste platforme tehnologice neutre, asemanatoare unor companii de telefonie sau a celor care ofera acces Internet, in conditiile in care decid sa dea avertismente utilizatorilor, sa eticheteze continutul pe care il distribuie sau chiar sa suspende conturile acestora?.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Un oficial german spune ca Twitter este binevenita in Germania, daca Donald Trump isi va pune in practica avertismentele impotriva companiei

Daca presedintele american Donald Trump isi va pune in practica avertismentul de a inchide Twitter, un oficial german a spus ca operatorul retelei de socializare se poate reloca in Germania, transmite Reuters.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, un aliat al presedintelui Donald Trump, a demisionat

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, a demisionat. Grenell este un apropiat al presedintelui Donald Trump si a starnit numeroase tensiuni in Germania prin criticile fata de guvernul cancelarului.

Donald Trump, atacat de o personalitate din NBA dupa moartea lui George Floyd: Este un las si un idiot

In ultimele ore, LeBron James si Michael Jordan au luat atitudine dupa moartea lui George Floyd, iar acum a venit randul unui alt nume important din NBA sa vorbeasca. Gregg Popovich, antrenorul celor de la San Antonio Spurs, il critica pe Donald Trump pentru ca nu intervine si nu uneste oamenii dupa un asemenea eveniment regretabil: este un las si un idiot, a punctat tehnicianul.

Donald Trump a discutat telefonic cu Vladimir Putin despre noul format al G7

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului.

Donald Trump, discutie telefonica cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a sunat pe liderul Rusiei, Vladimir Putin. Anuntul legat de discutia dintre cei doi a fost facut de Kremlin, Casa Alba nepomenind de nimic pana acum.

Directorul OMS spune ca vrea sa continue colaborarea cu SUA, dupa ce Donald Trump a precizat ca vrea sa o incheie

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus ca vrea sa continue colaborarea cu Washingtonul, la cateva zile dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din OMS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )