Libnet.ro
UNICEF

22:32

Sotia lui Donald Trump si secretul celor doua inele de logodna. Ce poarta, de fapt, Melania pe deget

Playtech Playtech,
Sotia lui Donald Trump si secretul celor doua inele de logodna. Ce poarta, de fapt, Melania pe deget

Multi s-au intrebat de-a lungul anilor de ce prima doamna a Americii poarta doua inele de logodna. Ce secret se afla in spatele acestora? De ce sotia lui Donald Trump poarta doua inele de logodna? Prima Doamna a Americii este si va ramane o aparitie desavarsita si neobisnuita la Casa Alba. Melania a avut parte . continuă pe Playtech

Michelle Obama denunta lipsa totala de empatie a lui Donald Trump si indeamna la sustinerea lui Biden

In prima seara a unei inedite Conventii Democrate online, Michelle Obama, sotia fostului presedinte american Barack Obama, a denuntat luni lipsa totala de empatie a republicanului Donald Trump, a afirmat ca actualul lider de la Casa Alba nu este un bun presedinte pentru SUA si a indemnat la sustinerea lui Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, informeaza AFP, conform G4media.

Cine era Robert, fratele lui Donald Trump. Cu ce se ocupa, de fapt, si de ce era atat de iubit de familie

Important om de afaceri, membru al conducerii Organizatiei Trump, Robert Trump, cel mai bun prieten al presedintelui SUA, a dus o viata semiretrasa in statul New York. Robert, fratele lui Donald Trump, mult mai linistit si flexibil decat seful de la Casa Alba Donald Trump s-a nascut si a crescut in orasul New York, fiind .

Adevarul despre Donald Trump iese la iveala. Cine va publica, in curand, dezvaluiri despre infidelitati, fetisuri si mana Moscovei

O noua carte de memorii ar putea sa-l puna intr-o situatie rusinoasa pe Donald Trump. Cine promite dezvaluiri incediare despre cel de-al 45-lea presedinte american, aflati in paragrafele urmatoare. Cartea care l-ar putea compromite pe liderul de la Casa Alba in luna septembrie, fostul avocat personal al lui Donald Trump va publica o carte intitulata .

Fratele lui Donald Trump a murit. Ce a patit Robert, in varsta de 71 de ani

In acste momente, familia prezidentiala a Americii este in doliu, dupa ce fratele mai mic al presedintelui american a fost internat in unitatea de terapie intensiva la un spital din New York, in iunie, iar astazi a fost anuntat decesul acestuia. Fratele presedintelui american Donald Trump, Robert Trump, a incetat din viata Presedintele american Donald .

TikTok isi relanseaza batalia de comunicare impotriva presedintelui Donald Trump

Reteaua de socializare TikTok, pe care administratia Donald Trump o acuza de spionaj, si-a intensificat luni campania de comunicare prin intermediul unui nou site si a unui cont Twitter dedicat combaterii zvonurilor la adresa sa, informeaza AFP, citata de Agerpres. Avand in vedere zvonurile si dezinformarea despre TikTok care prolifereaza la Washington si in mass-media, dorim sa restabilim adevarul, a anuntat compania pe site-ul sau, sub sloganul ultimul colt insorit de pe internet. Presedintele american Donald Trump acuza platforma de luni de zile ca fura date ale utilizatorii americani in beneficiul regimului de la Beijing, fara a aduce dovezi.

SUA: Candidatul democrat Joe Biden continua sa conduca in sondaje in fata republicanului Donald Trump

Cu o zi inaintea inceperii Conventiei Nationale Democrate in care se asteapta nominalizarea lui Joe Biden drept candidat la presedintia SUA, rezultatele unui sondaj NBC si Wall Street Journal publicate duminica indica un avans de 9 procente al candidatului democrat in fata presedintelui republican Donald Trump, informeaza dpa, citata de Agerpres. Un procent de 50% din participantii la sondaj a declarat ca va vota pentru Joe Biden, in timp ce 41% au raspuns ca vor vota pentru Donald Trump. intr-un sondaj similar, realizat in urma cu o luna, avansul candidatului democrat era de 11%.

Donald Trump, decizie surprinzatoare! Analizeaza posibilitatea gratierii lui Edward Snowden

Donald Trump a transmis ca va analiza posibilitatea gratierii fostului angajat CIA Edward Snowden. Trump a declarat ca nu stie foarte multe despre acest caz si ca a auzit argumente puternice atat pentru cat si impotriva unei gratieri.

Fratele lui Donald Trump a incetat din viata

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani.

Fratele mai mic al lui Donald Trump a murit la varsta de 71 de ani. Mesajul presedintelui american

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani, relateaza CNN.

Donald Trump a dezvaluit ca va gratia astazi pe cineva foarte, foarte important

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat luni ca va gratia marti o persoana foarte, foarte importanta, subliniind ca aceasta nu va fi informatorul Edward Snowden sau fostul consilier pe probleme de securitate nationala Michael Flynn, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )