Libnet.ro
UNICEF

10:46

Donald Trump vrea sa ingroape retelele sociale care il cenzureaza: ce se intampla azi

Playtech Playtech,
Donald Trump vrea sa ingroape retelele sociale care il cenzureaza: ce se intampla azi

Retelele de socializare asa cum le stim s-ar putea sa nu mai existe, dupa ce Donald Trump va semna astazi un ordin executiv, dupa ce a fost suparat de cei de la Twitter, in urma cu cateva. continuă pe Playtech

Donald Trump a declarat razboi retelelor sociale

Presedintele american Donald Trump este asteptat joi sa semneze un ordin executiv care vizeaza companiile de social media, au spus oficiali ai Casei Albe, dupa ce liderul SUA a amenintat ca va inchide site-urile pe care el le-a acuzat ca reduc la tacere vocile conservatoare, relateaza Reuters.

Donald Trump va semna ordinul executiv care vizeaza companiile de social media

In urma amenintarilor, un purtator de cuvant al Casei Albe a confirmat ca presedintele Donald Trump va semna astazi un ordin executiv care vizeaza companiile de social media.

Donald Trump, gata sa sanctioneze retelele sociale. Astazi semneaza documentul

Donald Trump continua ofensiva impotriva retelelor sociale, informeaza Reuters. Dupa ce a criticat decizia Twitter, de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news, presedintele american are in.

Trump ameninta ca va inchide retelele sociale, suparat ca a primit avertizare de la Twitter

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a amenintat miercuri ca va impune norme de reglementare sau va inchide companiile de social media, dupa ce Twitter a adaugat eticheta verificati faptele la doua dintre postarile sale despre votul prin corespondenta, pe care il considera fraudulos.

Donald Trump, suparat pe Twitter. Liderul de la Casa Alba a amenintat ca va inchide retelele sociale

Presedintele american Donald Trump s-a suparat pe Twitter, platforma de micro-blogging pe care o foloseste zilnic pentru a isi comunica si argumenta deciziile.

in premiera, Twitter semnaleaza ca inselator un mesaj al presedintelui Donald Trump. Raspunsul acestuia: Twitter se amesteca in alegerile prezidentiale

Platforma Twitter a adaugat marti mentiunea verificati faptele la doua mesaje ale presedintelui american Donald Trump care sustinea ca votul prin corespondenta este substantial fraudulos, o premiera in contextul in care retele sociale sunt frecvent acuzate de laxism in ce priveste raspunsul lor la afirmatii ale liderilor politici, noteaza AFP, citata de Agerpres. Aceste mesaje contin informatii care pot induce in eroare cu privire la procesul de vot si au fost semnalate pentru a oferi un context suplimentar despre votul prin corespondenta. Decizia a fost luata in acord cu abordarea pe care am prezentat-o mai devreme in cursul lunii, a motivat un purtator de cuvant al platformei sociale.

Donald Trump ameninta Twitter si Facebook ca le va inchide

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va impune norme de reglementare sau va inchide companiile de social media, dupa ce Twitter a afisat in premiera avertismentul potrivit caruia utilizatorii retelei sociale erau rugati sa verifice faptele descrise de liderul de la Casa Alba intr-o serie de postari legate de alegerile prezidentiale si votul prin corespondenta.

Donald Trump va emite o ordonanta executiva pentru modificarea cadrului de reglementare a retelelor de socializare

Presedintele american, Donald Trump, va emite joi seara o ordonanta executiva prin care va modifica cadrul de reglementare destinat activitatilor retelelor de socializare, in urma disputei cu platforma de microblogging Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters si de ziarul New York Times.

Hong Kong: Donald Trump promite o riposta pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american, Donald Trump, a promis sa anunte pana la sfarsitul saptamanii masuri foarte interesante ca raspuns la controversatul proiect de lege al Chinei care incalca autonomia Hong Kongului, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )